Ποδόσφαιρο

Να βρει και άλλες λύσεις στο σκοράρισμα

Το ότι ο Λορέν Μορόν έχει εξελιχθεί στον επιθετικό ηγέτη του Άρη είναι γεγονός, όμως ο Άκης Μάντζιος οφείλει να βρει τον τρόπο να πάψει η ομάδα να εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις του Ισπανού.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι στο ματς με τον Πανσερραϊκό ανέβασαν την επιθετική τους δραστηριότητα όταν “μπήκε” στο παιχνίδι και τροφοδοτήθηκε περισσότερο ο Μορόν, ο οποίος μέχρι το τελευταίο τέταρτο του ματς, δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα.

Με Κηφισιά και Πανσερραϊκό επίσης ο Σουλεϊμάνοφ έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα αγωνιζόμενος στη δεξιά πτέρυγα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο τεχνικός του Άρη.

Ο Ρώσος βρίσκεται σε συνεχώς σε ανοδική πορεία, είναι ο παίκτης που παίρνει τις περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες στο γήπεδο δημιουργώντας φάσεις, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τους συμπαίκτες του κι αν μη τι άλλο το ανέβασμά του αποτελεί μια ευχάριστη είδηση για τον Μάντζιο

Αρκεί όμως το ανέβασμα του Σουλεϊμάνοφ, τα γκολ του Μορόν ή η αποτελεσματικότητα του Φαμπιάνο για να ανεβάσουν συνολικά το επίπεδο της ομάδας;

Η απάντηση προφανώς και είναι “όχι”, ειδικά αν ο Άρης θέλει να κερδίζει χωρίς να χρειάζεται να φτάσει σε οριακό σημείο, ειδικά σε ματς που είναι πολύ καλύτερος του αντιπάλου.

Εκείνοι που πρέπει να μπουν περισσότερο στο… κλίμα και να συμβάλουν στο παιχνίδι της ομάδας δημιουργώντας έναν επιθετικό πλουραλισμό, είναι παίκτες όπως οι Μενέντες, Κάρλσον, Σαμόρα.

Παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν για να ενισχύσουν το ρόστερ ποιοτικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ομοίως και ποδοσφαιριστές του άξονα, οι οποίοι επίσης δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής σε δημιουργία και εκτέλεση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button