Ποδόσφαιρο

Να δώσει λύσεις εκ των έσω ο Σαβέριο

Ο Κίκε Σαβέριο έπειτα από ένα «δυνατό» 20λεπτο κόντρα στην Αραράτ, τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για τρεις ολόκληρους μήνες, αλλά πλέον είναι σε θέση να βοηθήσει!

Κόντρα στο Βόλο επέστρεψε σε αποστολή και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει και σε δράση. Κι όπως φάνηκε στο προπονητικό διπλό με την Κ19 που έγινε το πρωί του Σαββάτου, μπορεί να δώσει λύσεις ή τέλος πάντων είναι μέσα στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για τη συνέχεια.

Και μπορεί να παίξει σε μία θέση που ο Άρης αυτή τη στιγμή «πονάει» από επιλογές, αυτή του αριστερού εξτρέμ, όπου ουσιαστικά μόνο ο Παναγίδης δείχνει σε θέση να βοηθήσει αυτή τη στιγμή, με τους Μενέντεζ και Κάρλσον να κινούνται σε μέτρια επίπεδα.

Στο φιλικό με την Κ19 ο Μάντζιος χρησιμοποίησε τον Σαβέριο, τόσο σαν «δεκάρι», όσο και σαν αριστερό εξτρέμ. Ο ίδιος σε κουβέντες που είχε με τον προπονητή του, τόνισε πως η θέση που του αρέσει να παίζει είναι αριστερά με ανάποδο πόδι, αφού είναι δεξιοπόδαρος. Και κάπως έτσι ο Έλληνας τεχνικός απέκτησε μία επιπλέον επιλογή, σε θέση που η ομάδα έχει ανάγκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button