Ποδόσφαιρο

Να μπει στο… παιχνίδι ο Μάνου

Στα ζητήματα που απαιτούν λύση για την ομάδα του Άρη, είναι και αυτό του Μάνου Γκαρθία, για τον οποίον επενδύθηκε ένα ποσό άνω των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, μόνο για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο Ισπανός έμεινε εκτός λόγω ίωσης στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ήταν στον πάγκο στον αντίστοιχο του Πρωταθλήματος και γενικώς δεν έχει βρεθεί τρόπος αξιοποίησης του. Ο Αλαν Πάρντιου υποστήριξε πρόσφατα σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι ο Ματέο Γκαρσία (σε ρόλο 8αριού ή 10αριού) ανταποκρίνεται καλύτερα σε σχέση με τον Μάνου, από τον οποίον περιμένει να λειτουργήσει καλύτερα στην επίθεση και να βάλει περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι του.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν τόσο στον αγώνα με τη Λαμία, όσο και στον αντίστοιχο με τον ΠΑΣ, όπου οι κιτρινόμαυροι είχαν εξαιρετική δημιουργία και εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα με τα εννιά γκολ που σημείωσαν. Είναι δεδομένο προφανώς ότι ο Μάνου Γκαρθία πρέπει να βελτιωθεί, αλλά και ο Άρης να βρει τρόπο να αξιοποιήσει την επένδυσή του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button