Ποδόσφαιρο

Ντιγκινί: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι – Σημαντικό να πετύχουμε ένα γκολ»

Ο παίκτης του Άρη και σκόρερ στον προηγούμενο αγώνα Νικολά Ντιγκινί, μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Μόλντε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αυριανό αγώνα:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να κοιτάξουμε αν μπορέσουμε να πάρουμε μια ισοπαλία και να μην δεχθούμε γκολ. Το πολύ καλό σενάριο θα ήταν να βάλουμε πάλι ένα γκολ εκτός έδρας».

Για το γεγονός ότι σκόραρε πέρσι και φέτος το πρώτο γκολ:

«Είναι λεπτομέρεια ότι πέτυχα το πρώτο γκολ. Μακάρι αύριο να κερδίσουμε με 2-0 και ας μην βάλω εγώ τα γκολ. Η νίκη και η επιτυχία της ομάδας μετράει».

Για το τί πρέπει να αλλάξει η ομάδα:

«Η τακτική της Μόλντε είναι τελείως διαφορετική από εκείνη της ΑΕΛ Λεμεσού άρα και η δική μας θα αλλάξει. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε περισσότερη ένταση σε αυτό το παιχνίδι κάτι που ίσως δεν κάναμε στο προηγούμενο και σαφώς τακτικά θα αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Για το αν θα τους επηρεάσει το πλαστικό χόρτάρι:

«Εννοείται πως οι παίκτες της Μόλντε ξέρουν καλύτερα τον αγωνιστικό τους χώρο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι απαραιτήτως αρνητικό για εμάς ο πλαστικός χλοοτάπητας. Εμείς με βάση την προετοιμασία που έχουμε κάνει, θα προσαρμοστούμε γιατί είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο».

Για το ποια θέση προτιμάει:

«Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό αν και περισσότερο μου αρέσει να είμαι περισσότερο στον άξονα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button