Ποδόσφαιρο

Ντιναμό και στόπερ σε πρώτο πλάνο

Ασχέτως αν ίδρωσε, ο Άρης έκανε τη δουλειά και θα βρίσκεται στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference όπου ήδη τον περιμένει η Ντιναμό Κιέβου, ενώ συνεχίζει να αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό.

Η πρόκριση, εκτός από ένα πρώτο βήμα προς την υπέρβαση που ψάχνει φέτος, προσέφερε στην ομάδα ηρεμία, καθώς ήταν ολοφάνερη η πίεση που την κυρίευσε στα δύο ματς με την Αραράτ, αλλά και αυτοπεποίθηση, η οποία είναι απαραίτητη για τη διαχείριση των νέων δεδομένων που φέρνει ο επόμενος αντίπαλος.

Οι απαιτήσεις αυξάνονται , όπως ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας, καθώς ο Άρης θα χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω κόντρα στην Ντιναμό, σε σχέση με τα ματς απέναντι στην Αραράτ.

Εκτός από την προετοιμασία για τους αγώνες με τους Ουκρανούς όμως, στην “εξίσωση” έχει επανέλθει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς η ενίσχυση του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις είναι αναγκαία και προς αυτή την κατεύθυνση οι άνθρωποι της ομάδας ήδη από χθες έχουν θέσει εκ νέου προτεραιότητες.

Η βασική είναι ο στόπερ. Ο Άρης είχε σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Ισμαήλ Ανεμπά, που όμως «ναυάγησε» και έτσι θα πρέπει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του.

Εκτός από την περίπτωση του στόπερ, φαίνεται ότι υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης για τα άκρα της επίθεσης, όπου εξετάζονται σύμφωνα με πληροφορίες 2-3 περιπτώσεις από την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ μετά την απόφαση να τεθεί εκτός ομάδας ο Άντρε Γκρέι, είναι δεδομένο ότι θα γίνει άμεσα κίνηση και για την προσθήκη φορ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button