Ποδόσφαιρο

Οι φετινές…επισκέψεις που τον κάνουν να ελπίζει

Τι έκανε ο Άρης τις προηγούμενες δύο φορές φέτος στην OPAP Arena.

Ο Άρης φιλοξενείται από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να αγωνίζεται στο συγκεκριμένο γήπεδο για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν.

Είναι γεγονός πως τις προηγούμενες δύο φορές, ο Άρης στάθηκε αρκετά καλά στην OPAP Arena και ίσως δικαιούταν και μια νίκη σε αυτά τα παιχνίδια.

Η πρώτη φορά έλαβε χώρα στο φινάλε του πρώτου γύρου της Superleague, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 1-0, σκοράροντας με τον Ντομαγκόι Βίντα από κόρνερ, σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι.

Η επιστροφή στην έδρα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα αφορούσε ένα πολύ πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης ήταν αντάξιος και ίσως ανώτερος των προσδοκιών, άξιζε τη νίκη, όμως το σκορ έμεινε στο 0-0, με το σύνολο του Άκη Μάντζιου να παίρνει τη πρόκριση στα πέναλτι, μετά το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε κάθε περίπτωση, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημειώσει καλές εμφανίσεις στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ, πράγμα που τους δίνει το δικαίωμα να πιστέψουν σε μια ακόμα, αυτή τη φορά για τα playoffs.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button