Ποδόσφαιρο

Ο Ερερα και η νέα γενιά

Κάθε έμπειρος προπονητής εκτός από το αγωνιστικό πλάνο της ομάδος μέριμνα και για το μέλλον, προσπαθώντας να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές.

Ο Πάκο Ερερα ως έμπειρος προπονητής εκτός από τον σχεδιασμό του νέου Άρη προσπαθεί να δουλέψει και να αναδείξει και νέους ποδοσφαιριστες. Ο ίδιος όντας ένας πολυπειρος προπονητής με παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα έχει στο μυαλό του και την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Έτσι ο 64χρονος προπονητής πήρε μαζί του στην αποστολή των κίτρινων στα 3-5 πηγάδια και 4 νέους παίκτες με ηλικία κάτω των 20,, από τους οποίους ο Άρης μπορεί να αποκομίσει οφέλη. Ο λόγος για τους Πάρη Καλλιδη, Ηλία Μπουλγκουριδη, Πέτρο Μπακουτση, Πέτρο Μπαγκαλιαννη.

Πάρης Καλλίδης

Ο 19χρονος δεξιός μπακ των κίτρινων βρίσκεται στο σύλλογο από την ηλικία των 5 χρόνων. Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε και μεγάλωσε  ποδοσφαιρικά στους κίτρινους, αποτελώντας μέλος του συλλόγου για 14 συνεχόμενα χρόνια. Μάλιστα στις πρώτες αυτές προπονήσεις δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Πάκο Ερερα, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Καλλιδη ένα παιδί με πολλές προοπτικές.

Ηλίας Μπουλγκουριδης 

Ο 19χρονος εξτρέμ των κίτρινων προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδος. Βρίσκεται στο σύλλογο τα τελευταία 6 χρόνια και αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του από τον Πάκο Ερερα.

Πέτρος Μπακουτσης και Πέτρος Μπαγκαλιαννης

Οι δύο μικροί της ομάδος. Και οι ποδοσφαιριστές είναι ηλικίας 17 ετών και αγωνίζομαι στον Άρη από τα 13 τους. Ο μεν Μπακουτσης αγωνίζεται ως αμυντικό χάφ ενώ ο Μπαγκαλιαννης ως στοπερ.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρεθούν στην αποστολή του Άρη σε επίσημους αγώνες και ειδικά στο κύπελλο, όπου η διοργανώτρια αρχή προβλέπει τη συμμετοχή στην αποστολή 2 νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα σπλάχνα της  ομάδος.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button