Μπάσκετ

Ο Μπάνκστον χαιρέτησε – Τι… λένε οι αριθμοί του

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο Κρις Μπάνκστον ο οποίος ξεκίνησε αρκετά δυναμικά τη φετινή σεζόν αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Τα καλύτερά του παιχνίδια τα έκανε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου όμως χαιρέτησε πριν τη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στους Ροδίτες.

Ο Αμερικανός αποκτήθηκε στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη, δανεικός από την Χαποέλ Μπερ Σεβά (υπέγραψε το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με την ισραηλινή ομάδα), από την οποία αποχώρησε, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ, για να καλυφθεί το σοβαρό κενό, που δημιουργήθηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνι Μπέιτς.

Ο 24χρονος σέντερ αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια στην Basket League, μετρώντας 7,8 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 0,7 κοψίματα, κατά μέσο όρο, παίζοντας 18:39 λεπτά, ανά αγώνα. Είχε το εξαιρετικό ποσοστό του 69,7% στα σουτ δύο πόντων (69/99) και σούταρε με 70,2% στις βολές, ενώ δεν επιχείρησε κανένα τρίποντο.

Έκανε ρεκόρ πόντων με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων στον αγώνα της Ρόδου, σημειώνοντας 21 (5/8 β., 8/10 δπ,), μαζεύοντας κι έξι ριμπάουντ στο διπλό με 88-78. Στο παιχνίδι του “Nick Galis Hall”, που έληξε και πάλι με νικητές τους κιτρινόμαυρους (98-91), πέτυχε 19 πόντους (7/10 β., 6/6 δπ.), παίρνοντας έξι ριμπάουντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button