ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έγινε ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της Ρεάλ

Το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας της «σφράγισε» το Μεγάλο Σάββατο η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Τζιρόνα την έστεψε πρωταθλήτρια, με τον Κάρλο Αντσελότι να οδηγεί τη Βασίλισσα στο 36ο πρωτάθλημα.

Ένας τίτλος ο οποίος έμελλε να είναι ιστορικός και για τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Διότι από χθες το βράδυ, ο Πέρεθ είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά τους τίτλους στο τμήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου.

Ο Πέρεθ πριν από την έναρξη της σεζόν βρισκόταν στην 2η θέση της σχετικής λίστας πίσω από τον Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Με την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ και του πρωταθλήματος, ο Πέρεθ προσπέρασε τη «θρυλική» μορφή της Βασίλισσας και σκαρφάλωσε στην κορυφή μετρώντας 34 τίτλους με το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ρεάλ.

Στα χρόνια παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ, ο Πέρεθ έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα, 6 Champions League, 3 Κύπελλα Ισπανίας, 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 5 Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα διηπειρωτικό.

Συνολικά ως πρόεδρος της Ρεάλ, ο Πέρεθ έχει φέρει στον σύλλογο 61 τρόπαια καθώς έχει κατακτήσει και επιπλέον 27 τίτλους με το μπασκετικό τμήμα της Βασίλισσας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button