ΔιεθνήΜπάσκετ

Ο Giannis είχε κέφια και οι Μπακς πήραν την νίκη απέναντι στους… μισούς Ουόριορς

Ο Giannis είχε κέφια και οι Μπακς σημείωσαν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά επικρατώντας των Ουόριορς με 129-188.

Τα «ελάφια» εκμεταλλεύθηκαν τις απουσίες των Ουόριορς, καθώς ο Στεφ Κάρι δεν χρησιμοποιήθηκε για λόγους ξεκούρασης (σ.σ. ο «αστέρας» του Γκόλντεν Στέιτ έπαιξε 35 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι με το Σικάγο), ενώ δεν έχει επιστρέψει ακόμη ο Ντρέιμοντ Γκριν, μετά την άρση της τιμωρίας του. Έτσι, το Μιλγουόκι βελτίωσε το ρεκόρ του σε 27 νίκες-12 ήττες και παραμένει στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Οι Μπακς είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε ακόμη ένα παιχνίδι η «αιχμή του δόρατος» για την ομάδα του. Ο “Greek Freak” τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους (12/19 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/8 βολές), 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με 27 πόντους και ο Κρις Μίντλετον που είχε 24 πόντους και 10 ασίστ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε.

Από πλευράς των «πολεμιστών», πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζόναθαν Κουμίνγκα με 28 πόντους, ο «ρούκι» γκαρντ, Μπράντιν Ποτζιέμσκι, είχε απολογισμό 23 πόντους με 10/14 σουτ εντός πεδιάς και 10 ασίστ, ενώ 21 πόντους σημείωσε ο Κλέι Τόμπσον (με 7/23 σουτ εντός πεδιάς).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button