Μπάσκετ

Πάλεψε για τη νίκη ο Άρης, «λύγισε» στην τελευταία περίοδο

Ο Άρης πάλεψε μέχρι τα μέσα της τετάρτης περιόδου, αλλά δεν κατάφερε να αντέξει απέναντι στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος.

Ο Άρης δεν ξεκίνησε καθόλου καλά καθώς μετά από ένα τρίποντο του Γκάλινατ (0-3) δέχθηκε σερί 15-0 από τον Ολυμπιακό μένοντας από νωρίς πίσω με διψήφια διαφορά.

Ένα τρίποντο του Σταρκ διέκοψε το σερί (15-6) ενώ το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 20-11 χάρη σε καλάθι του Μποχωρίδη.

Καλύτερο ήταν το ξεκίνημα του β’ δεκαλέπτου, όπου οι κιτρινόμαυροι αντέδρασαν και μείωσαν στους τέσσερις σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (23-19, 26-22 και 28-24) αλλά δεν μπόρεσαν να μείνουν κοντά στο σκόρ.

Συνεχόμενα τρίποντα του Ολυμπιακού και κυρίως του Λαρεντζάκη έφτασαν τη διαφορά και πάλι σε διψήφιο αριθμό πόντων με το 41-27 να είναι το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ο Άρης έμεινε πίσω με 52-36, αλλά εκεί ξεκίνησε να αντιδράει. Ο Σταρκ πήρε το όπλο του και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη πετυχαίνοντας επτά πόντους για να βοηθήσει τον Άρη να κάνει σερί 12-0 και να μειώσουν σε 52-48.

Aκολούθησε καλάθι-φάουλ του Μπλούμπεργκς με τη διαφορά να πέφτει στους τρεις πόντους (54-51). Εκεί 5 πόντοι του Μιλουτίνοφ έκαναν το σκορ 59-51, με τον Άρη να μειώνει σε 59-53 με buzzer-beater του Ντε Σόουζα.

Mε το ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου ο Σόουζα δέχθηκε σπρώξιμο από τον Λαρεντζάκη, εκείνος με τη σειρά του απάντησε χτυπώντας τον με τους διαιτητές να αποβάλουν μόνο τον παίκτη του Άρη.

Στη συνέχεια ο Άρης βρήκε λύσεις με πέντε πόντους του Γκάλινατ μειώνοντας μέχρι το 69-64, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε απαντήσεις, ο Άρης έχασε τα ελεύθερα σουτ και οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 16-2 για να γίνει το σκορ 85-66 και να κριθεί ουσιαστικά η νίκη.

Το τελικό σκορ ήταν το 85-71 με τον Καζαμία να παίρνει και πάλι χρόνο συμμετοχής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button