ΔιεθνήΜπάσκετ

Πήραν μπρος οι Σέλτικς

Η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου, στο εφετινό ΝΒΑ, είναι χωρίς αμφιβολία οι Μπόστον Σέλτικς, που με πρωταγωνιστή τον Τζέιλεν Μπράουν, νίκησαν για όγδοο διαδοχικό ματς, με «θύμα» αυτήν την φορά του Νικς της Νέας Υόρκης.

Οι «Κέλτες» επικράτησαν με 116-102, σημειώνοντας την 8η νίκη τους σε ισάριθμα ματς, καθώς προηγήθηκαν οι σπουδαίες εμφανίσεις με αντιπάλους τους Γκρίζλις, τους Χοκς, τους Ουίζαρντς, τους Χιτ, τους Νετς (δύο φορές) και τους Μπουλς.

Μετά την ήττα που γνώρισαν στις αρχές Φεβρουαρίου από τους Λέϊκερς, οι Σέλτικς είναι ασταμάτητοι και προηγούνται στην Ανατολική Περιφέρεια, με απολογισμό 45 νίκες και μόλις 12 ήττες, ακολουθούμενοι από τους Καβαλίερς και τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα ξημερώματα στο Madison Square Garden, ο Μπράουν έδωσε… ρεσιτάλ με 30 πόντους, ενώ εξαιρετικοί ήταν οι Πορζίνγκις (22π.), Τέϊτουμ (19π, 6 ριμπ, 6ασ.).

«Έχουμε τόσους πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα μας», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Τέιτουμ και πρόσθεσε: ««χουμε μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε ποιος είναι ο τελικός στόχος και τι προσπαθούμε να πετύχουμε».

Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Τζέϊλεν Μπράνσον με 34 πόντους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button