Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ – Άρης 2-0: Κρύα ήττα, κρατάει τις εμπειρίες στους «μικρούς»

Ο Άρης αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναθηναίκό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, σε ένα ματς όπου οι κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκε αδύναμοι και χωρίς συγκέντρωση γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας με τον Άρη ωστόσο να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα παρά την παρουσία νέων ανθρώπων στην ενδεκάδα.

Πρώτο κόρνερ στον αγώνα ήρθε από πλευράς Παναθηναϊκού μόλις στο 3′ από την απομάκρυνση του Κόρχουτ στη σέντρα του Χατζιγιοβάνη από τα αριστερά, ωστόσο ο Έμαν δεν απειλήθηκε.

Τρία λεπτά μετά στο 6′, ήρθε και το πρώτο κόρνερ για τον Άρη χωρίς ωστόσο να απειληθεί ο Χατζηγεώργος.

Στο 15′ ο Άρης με όμορφη ενέργεια των Ντουάρτε και Γκάμα πήγε να γίνει επικίνδυνος έξω από την εστία του Παναθηναϊκού αλλά ο Πορτογάλος την έδωσε στον Μαρτίνες ο οποίος καθυστέρησε, οι αμυντικοί απομάκρυναν ενώ το δυνατό σουτ του Σάσα κόνταρε σε παίκτη των «πρασίνων».

Στο 27′ οι «κιτρινόμαυροι» με πολύ όμορφη συνεργασία από τα δεξιά με τους Μαρτίνες, Μαντσίνι και Γκάμα μπήκαν στην μικρή περιοχή του πορτιέρο του Παναθηναϊκού ωστόσο το σουτ το Σάσα ήταν αδύναμο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η καλύτερη μέχρι στιγμής φάση για τον Άρη που κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά το δυνατό σουτ του Γκάμα πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δεξιά της εστίας.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου στο 29′ έδειξε την πρώτη κίτρινη κάρτα του αγώνα στον Λούκας Σάσα, απόφαση αρκετά αυστηρή!

Στο 32′ ο Αγιούμπ προσπάθησε να βρει τον Καμπετσή αλλά την μπάλα πρόλαβε και μπλόκαρε ο Έμαν.

Πολύ καλή η κίνηση του Μπαγκαλιάνη στο 38′ όπου «έκλεψε» την μπάλα από τον Μακέντα καθώς βγήκε μόνος του στην περιοχή του Έμαν και απομάκρυνε.

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό στο 41′

Στο 41′ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Κουρμπέλη ο οποίος μετά το λάθος του Ματίγια βρέθηκε μόνος του έξω από την μεγάλη περιοχή και σούταρε κάνοντας το 1-0. Ωστόσο ο πανηγυρισμός του ήταν αρκετά προκλητικός μπροστά στον Ισπανό μετά τον διαπληκτισμό που είχαν λίγα λεπτά πριν το γκολ με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη από τον Ευαγγέλου.

Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου! Ο Διαμαντόπουλος πήρε την θέση του Ντουάρτε που τραυματίστηκε στο 45′.

Το πρώτο μέρος του αγώνα έληξε με ένα κόρνερ που κέρδισε ο Άρης μετά από την απόκρουση του Χατζηγεώργου στο φάουλ του Ματίγια, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Δεύτερο ημίχρονο

Στο 50′ ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 με την σέντρα του Μακέντα αλλά το πλασέ του Καμπετσή χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Έμαν και πέρασε άουτ.

Στο 58′ ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 με τον Καμπετσή να σκοράρει μόνος του στην μικρή περιοχή μέσα στην καρδιά της άμυνας του Άρη αλλά το γκολ (αφού ελέγχθηκε στο VAR) ακυρώθηκε καθώς προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Μαρτίνες στην αρχή της φάσης.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου μέρους, ο Άρης παρουσιάστηκε αδύναμος και χωρίς συγκέντρωση ειδικά στην άμυνα δίνοντας εύκολα την ευκαιρία στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τους ανοιχτούς χώρους και να απειλήσει.

Πρώτο κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη στο 79′ πέρασε ανεκμετάλλευτο αφού η κεφαλιά του Μαντσίνι πέρασε ψηλά άουτ!

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό στο 88′ (2-0)

Κόρνερ για τους «πράσινους» στο 88’μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με τον Κολοβέτσιο να πιάνει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα του Έμαν.

Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο Άρης προσπάθησε να μειώσει κάνοντας προσπάθειες κυρίως από τα αριστερά με τον Γκάμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button