Ποδόσφαιρο

Περιμένει τους τραυματίες

Ο Άρης στρέφει πλέον την προσοχή του στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι των πλέι οφ με την ΑΕΚ και παράλληλα στο ιατρικό δελτίο για τις περιπτώσεις των Φαμπιάνο και Φεράρι.

Δύο πολύ σημαντικές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ και με τον Άκη Μάντζιο να περιμένει την επανεκτίμηση της κατάστασής τους.

Όσον αφορά τον Φεράρι, εκτός απροόπτου δεν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή (21/04). Ίσως με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα μπορέσει να πάρει κάποια λεπτά, αλλά το πιο πιθανό είναι να επανέλθει 100% έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (28/04) πριν το Πάσχα.

Ο Φαμπιάνο είναι μία διαφορετική περίπτωση. Ο Βραζιλιάνος ενδεχομένως να είναι καλά εν όψει ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν ακόμη δύο ματς τις επόμενες επτά ημέρες. Οπότε δεν αποκλείεται να προστατευτεί κόντρα στην Ένωση και να επανέλθει με τον Ολυμπιακό, εάν δεν πάρει κάποια λεπτά την επόμενη Κυριακή.

Γίνεται κατανοητό ότι ενδεχομένως αμφότεροι να απουσιάζουν από την επόμενη αναμέτρηση και με βάση αυτό ως δεδομένο, θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του ο Μάντζιος από σήμερα. Δηλαδή με τους Ρόουζ-Μπράμπετς στα στόπερ και τον Μοντόγια στα αριστερά, εκτός εάν αλλάξει μόνο κάτι στο κέντρο της άμυνας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button