ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πλησιάζει η επιστροφή του Νάγκελσμαν στην Μπάγερν

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι κοντά στη συμφωνία του με την Μπάγερν Μονάχου για την επιστροφή του.

Η άμμος στην κλεψύδρα της παραμονή του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου στερεύει. Ο Γερμανός κόουτς δεδομένα δεν θα συνεχίσει στους Βαυαρούς και την επόμενη σεζόν και ήδη το κλαμπ τρέχει τις διαδικασίες για την ανεύρεση του διαδόχου του, ο οποίος θα αναλάβει να γυρίσει την ομάδα στην κορυφή της Bundesliga, μετά την απώλεια του τίτλου από την τρομερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ο πρώτος στόχος της Μπάγερν, όμως ξεκαθάρισε τόσο στον σύλλογο του Μονάχου, όσο και στη Λίβερπουλ (στις οποίες είχε αγωνιστεί), πως θα παραμείνει στις Ασπιρίνες και την επόμενη σεζόν. Η λύση που δείχνει να είναι σε πρώτο πλάνο είναι ιδιαίτερα γνώριμη, καθώς πρόκειται για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν!

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπάγερν για ένα συμβόλαιο τριετούς ή τετραετούς διάρκειας. Ο Νάγκελσμαν είναι θετικός, όμως ακόμα δεν έχει έχει πει το «ναι», κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ο Γερμανός κόουτς πήγε στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2021 και αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023, με απολογισμό 60 νίκες, 14 ισοπαλίες, 10 ήττες, ένα πρωτάθληματα και δυο Super Cup. O 36χρονος κόουτς αντικαταστάθηκε από τον Τόμας Τούχελ, σε μια κίνηση που οι Βαυαροί δείχνουν να την έχουν μετανιώσει. Θυμίζουμε πως ο Νάγκελσμαν θα καθοδηγήσει τα Πάντσερ στο Euro 2024, που θα γίνει στην πατρίδα του και μετά το τουρνουά ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button