Ποδόσφαιρο

Ποιοι έχουν χάσει ή δεν βρήκαν ποτέ το ρόλο τους…

Όταν υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν καταφέρει να προσφέρουν ούτε κατ’ ελάχιστον, τότε εμφανίζονται σκέψεις πρόωρων διαζυγίων, όπως είναι φανερό ότι ισχύει για τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη, που δεν φαίνεται να βρίσκονται στο πλάνο ενόψει της συνέχειας.

Είναι προφανές ότι στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον, ο οποίος αποτέλεσε και την πιο δαπανηρή επένδυση του περασμένου καλοκαιριού. Ξεκινώντας από το διάστημα κατά το οποίο είχε βασικό ρόλο και καταλήγοντας στην τελευταία εικόνα, αυτή κόντρα στη Λαμία, ενός παίκτη ο οποίος ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Η περίπτωσή του Κάρλσον είναι ιδιαίτερη, λόγω του ύψους του συμβολαίου του. Με την εικόνα που παρουσιάζει σε προπονήσεις και αγώνες -και παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε για να… μπει στο παιχνίδι- θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να γίνει συζήτηση με τους εκπροσώπους του, για την πρόωρη λύση του συμβολαίου.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ρόναλντ Ματαρίτα. Οι οικονομικές απολαβές του Κοσταρικανού full back δεν είναι αντίστοιχες του Κάρλσον, ωστόσο, έχει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων και προέρχεται από ένα 9μηνο εξαιρετικά μέτριων εμφανίσεων σε Ουκρανία και Άρη. Ο παίκτης -πέραν του τραυματισμού του- δεν έχει ικανοποιήσει με τη γενικότερη παρουσία του στην ομάδα με συνέπεια να έχει τεθεί εκτός πλάνου.

Ακολουθεί ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ο οποίος επίσης έχει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας κι επίσης δεν βρίσκεται στο rotation του Ακη Μάντζιου. Στην περίπτωσή του, πληροφορίες αναφέρουν ότι, ήδη έχει γίνει συζήτηση, με σκοπό την εύρεση συμβιβαστικής λύσης για ένα βελούδινο διαζύγιο.

Πέραν των τριών παραπάνω παικτών, υπάρχει και η περίπτωση του Σέικ Ντουκουρέ, ο οποίος ξεκάθαρα δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο και στον οποίον έχει προταθεί το σενάριο παραχώρησής του υπό τη μορφή δανεισμού. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί περίπτωση ομάδας που ικανοποιεί τον Ιβοριανό μέσο, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λαμία έμεινε εκτός αποστολής.

Εν τέλει, αν η ποιοτική ενίσχυση, παράλληλα με τις ανανεώσεις που πρέπει να γίνουν, είναι από τα βασικά αντικείμενα ενασχόλησης, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις αποδεσμεύσεις καθώς στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεκάθαρα δεν υπολογίζονται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button