Μπάσκετ

Σαν σήμερα το ντεμπούτο του Γκάλη (video)

Το πρώτο ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη και η αρχή των επιτυχιών ξεκίνησαν πριν από 39 χρόνια, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 1979 με την ΚΑΕ να αναπολεί και να ευχαριστεί το Νίκο Γκάλη για όσα όλα πρόσφερε στους “κιτρινόμαυρους” αλλά και στο Ελληνικό αθλητισμό.

Χαρακτηριστικά το μήνυμα της ΚΑΕ μέσα από τα social media:

“Σαν σήμερα, πριν από 39 χρόνια, ο Nick Galis πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΡΗ. Η ιστορία άρχισε να γράφεται την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 1979, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών φόρεσε για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ Εθνικής. Ο “Νικ” σκόραρε 30 πόντους απέναντι στους “κυανόλευκους”, με τον ΑΡΗ να κερδίζει με 79-78. Έκτοτε δεν σταμάτησε να προσφέρει χαρές και ανεπανάληπτες στιγμές στο σύλλογο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Νίκος Γκάλης δόξασε την φανέλα του ΑΡΗ και δοξάστηκε με αυτή, αλλάζοντας την ιστορία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού. ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!”

View this post on Instagram

Σαν σήμερα, πριν από 39 χρόνια, ο Nick Galis πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΡΗ. Η ιστορία άρχισε να γράφεται την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 1979, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών φόρεσε για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ Εθνικής. Ο «Νικ» σκόραρε 30 πόντους απέναντι στους «κυανόλευκους», με τον ΑΡΗ να κερδίζει με 79-78. Έκτοτε δεν σταμάτησε να προσφέρει χαρές και ανεπανάληπτες στιγμές στο σύλλογο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. O Νίκος Γκάλης δόξασε τη φανέλα του ΑΡΗ και δοξάστηκε με αυτή, αλλάζοντας την ιστορία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού. ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! #arisbc #arisbc18 #emperor #nickgalis #gangster #nickgalis6 #wecan #wewill

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official) on

 

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button