ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σερβία: Δύο ομάδες απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας!

Ράντνικ και Ραντνίτσκι Νις εξαπέλυσαν επίθεση στον αρχιδιαιτητή του σερβικού πρωταθλήματος και απειλούν με αποχώρηση!

Σε κρίση βρίσκεται το πρωτάθλημα της Σερβίας, κάθως Ράντνικ και Ραντνίτσκι Νις εξαπέλυσαν επίθεση στον αρχιδιαιτητή της σερβικής λίγκας, Ντέγιαν Σάντρατς και απειλούν με αποχώρηση.

Σύμφωνα με το «Mozzart Sport», η Ράντνικ τα έβαλε με τον αρχιδιαιτητή της λίγκας κατηγορώντας τον για μεροληψία εις βάρος των ουραγών του σερβικού πρωταθλήματος. Είχε προηγηθεί πανομοιότυπη απειλή και από τη Ραντνίτσκι Νις που βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας. Επιπλέον κατηγορεί τον Σάντρατς πως παράλληλα με τα καθήκοντα του ως αρχιδιαιτητής, αποτελεί υψηλό στέλεχος της Ζελέζνιτσαρ, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Απαιτούμε από την Επιτροπή Διαιτησίας και τον Ντέγιαν Σάντρατς να σταματήσουν να καταδιώκουν τον σύλλογο μας. Η Ράντνικ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι στην τρέχουσα σεζόν. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Ντέγιαν Σάντρατς είναι επίσης εκτελεστικό στέλεχος της Ζελέζνιτσαρ. Είναι η τελευταία έκκληση μας προτού αποχωρήσουμε από την λίγκα. Θα πρέπει να σταματήσει να διακωμωδεί την ομάδα μας», έγραψε στην ανακοίνωσή της η Ράντνικ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button