Ποδόσφαιρο

Σε ανοιχτή γραμμή η ΓΓΑ με τους συνδέσμους για το θέμα των οργανωμένων μετακινήσεων!

Η επιστροφή των οργανωμένων μετακινήσεων υπό προϋποθέσεις εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΓΓΑ

Όπως αποκάλυψε ο νομικός-ειδικός σύμβουλος της ΓΓΑ Αλέξανδρος Αδαμιδης στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Ο ερασιτέχνης έχει φωνή” με την Ελένη Γρηγοράκη και τον Ιάσονα Μίσχο μεγάλη είναι η πιθανότητα της επιστροφής των οργανωμένων μετακινήσεων στο άμεσο μέλλον.

Στόχος είναι να μπορούν να υπάρξουν οργανωμένες μετακινήσεις μετά από συνεννόηση των εκατέρωθεν οπαδών, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας ώστε να μην χρειαστεί μεσολάβηση της αστυνομίας ή των Π.Α.Ε. και να μπορούν μόνοι τους και αυτόνομα οι οργανωμένοι να καθορίζουν το αν θα υπάρξει μετακίνηση και πόσων ατόμων.

Το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται να διεξαχθεί πειραματικά σε αγώνες χαμηλής επικινδυνότητας και εφόσον φανεί ότι δεν προκαλούνται προβλήματα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να προχωρήσει ακόμη και σε “ντέρμπι”.

Μάλιστα όπως ανέφερε έχουν ήδη διεξαχθεί συζητήσεις με τους οργανωμένους οπαδούς από Παναθηναϊκό, Α.Ε.Κ., ΠΑΣ Γιάννενα, Ξάνθη ενώ μια πρώτη προσέγγιση έχει γίνει και με τους οπαδούς του Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται να συζητηθεί σε επόμενο νομοσχέδιο και εφόσον υπάρχει το “ok” από την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών και των ομάδων της super league και της football league.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button