Ποδόσφαιρο

Σε διαμάχη με την πρώην ομάδα του ο Πάβιτσιτς

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Κόνιασπορ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, όμως έχει ακόμη εκκρεμότητες με την παλιά του ομάδα. Συγκεκριμένα ο Κροάτης ποδοσφαιριστής κατηγορεί την τουρκική ομάδα ότι του οφείλει λεφτά και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει νομικές ενέργειες εναντίον της.

Ο Πάβιτσιτς κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά των Τούρκων, διεκδικώντας ένα ποσό 1.655.000 ευρώ για τη λύση του συμβολαίου του. Ωστόσο, η εξέλιξη, η FIFA παρέπεμψε τον φάκελο στα τουρκικά Δικαστήρια.

Στην σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής: «Αξιολογώντας την αίτηση του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς στη FIFA, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι δεν έχει δικαιοδοσία σχετικά με την υπόθεση σύμφωνα με το άρθρο 9 της σύμβασης. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να προσφύγει στα τουρκικά δικαστήρια για επίλυση διαφορών. Στην αναφορά που έκανε η FIFA, η αίτηση του ποδοσφαιριστή για συνολικό ποσό 1.655.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για άδικη λήξη και μελλοντικών απαιτήσεων μέχρι τη σεζόν 2024-2025, δεν ελήφθη υπόψη από τη FIFA. Στην έκθεση της FIFA αναφέρεται : «Οποιεσδήποτε διαφορές που προκύπτουν από ή σε σχέση με αυτήν τη Συμφωνία θα αντιμετωπίζονται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια και τα Γραφεία Επιβολής του Ικονίου και θα επιλύονται σύμφωνα με την Τουρκική νομοθεσία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button