Γενικά

Σε ιδιώτη και το τελευταίο περίπτερο στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι δημοπρασίες εκμίσθωσης του συνόλου των ακινήτων που παραχωρήθηκαν στο Δήμο Θεσσαλονίκης από την ΕΤΑΔ, στη Νέα Παραλία. Εντός της ημέρας δημοπρατήθηκε το τελευταίο περίπτερο στον Κήπου του Απογευματινού Ήλιου, το οποίο κατακυρώθηκε στη GCA Holding με 125.000€ (με τιμή εκκίνησης τις 28.000€).

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εταιρεία η οποία έχει αναλάβει άλλα δύο περίπτερα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στον Κήπο των Ρόδων και στον Κήπο της Μεσογείου, ενώ διαχειρίζεται και το δημοτικό αναψυκτήριο στο κέντρο της Βέροιας.

Στη σημερινή δημοπρασία συμμετείχαν συνολικά πέντε σχήματα. Ανάμεσα σε αυτά η GCA Holding κατάφερε να πλειοδοτήσει με 125.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ήταν το έκτο περίπτερο το οποίο παραχωρήθηκε σε ιδιόκτητη, ενώ και το Maision Crystal πέρασε πριν από λίγο καιρό στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Δημαρέλος, “συνολικά, τα ετήσια μισθώματα για τη νέα παραλία έφτασαν τις 916.000€, εκ των οποίων το 20% θα αποδίδεται στην ΕΤΑΔ. Επομένως, τα έσοδα του Δήμου Θεσσαλονίκης θα είναι περίπου 733.000€, που είναι ένα ποσό που θα συνεισφέρει σημαντικά στα μεγάλα έξοδα συντήρησης που απαιτούνται”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button