Ποδόσφαιρο

Σούντγκρεν: «Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο. Ανυπομονώ για τον επίσημο αγώνα»

Στο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Σουηδός μπακ, Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν σε πλήρη ετοιμότητα αγωνιζόμενος και στα 90′ του φιλικού αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

Για την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Είδα ότι πολύς κόσμος ήρθε σήμερα, σε ένα φιλικό ματς. Είμαι εντυπωσιασμένος. Ανυπομονώ για τον επίσημο αγώνα. Ήταν ένα φιλικό ματς, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε, ήταν σημαντικό. Σε μία εβδομάδα παίζουμε επίσημο ματς και μέσα από αυτές τις νίκες χτίζεται ο χαρακτήρας της ομάδας».

Για την συνεργασία του με τον Γιάννη Φετφατζίδη:

«Ηταν το πρώτο ματς, έπρεπε να δω τις κινήσεις όλων. Χρειάζεται χρόνος για να τους μάθω, με μία εβδομάδα ακόμα προπονήσεων θα είναι καλύτερα. Σήμερα περισσότερο είχα το μυαλό μου στην άμυνα. Ήταν σημαντικό για μένα. Με τον καιρό θα βοηθήσω και επιθετικά».

Για την εικόνα του ίδιου και την προσαρμογή του στην ομάδα:

«Είμαι εδώ γιατί είμαι επαγγελματίας. Σήμερα έτρεξα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ένιωσα την ζέστη, γιατί έχει αρκετή εδώ, το ανώτερο 25 βαθμούς στην Σουηδία. Πρέπει να βρω τον ρυθμό μου».

Για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού: 

«Ειναι πολύ σημαντικό να κοιτάξεις πρώτα την άμυνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να πάιξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουμε την ποιότητα. Αν είμαστε συμπαγής στην άμυνα, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button