Ποδόσφαιρο

“Στην Super League με ΑΦΜ άλλης ομάδας ο Ηρακλής την νέα σεζόν”

Για άνοδο του Ηρακλή στην Super League μέσω του ΝΠΣ Βόλος γίνεται λόγος τις τελευταίες ώρες

O Ηρακλής δεν πρόκειται να μείνει ούτε στην Football League. Τα χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές ανέρχονται σε 425.000 ευρώ. Το ποσό αυτό δεν θα πληρωθεί και οι αφαιρέσεις βαθμών θα είναι αλλεπάλληλες. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Ηρακλής πάει στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική και τη θέση του στην Football League θα πάρει τελικά ο Ηρόδοτος.

Για τον Ηρακλή όμως το θαύμα της αναγέννησης είναι πολύ κοντά. Τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη έντονη διαβούλευση, ώστε ο Ηρακλής να πάρει ΑΦΜ ομάδας της Super League και να παίξει στην κατηγορία που αρμόζει στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ποια είναι η ομάδα αυτή; Ο Βόλος. Η νέα ομάδα που θα έχει όνομα τύπου Ηρακλής Βόλου θα παίζει στο Καυταντζόγλειο, θα έχει τα κυανόλευκα χρώματα, αλλά όχι το σημερινό σήμα του Ηρακλή.

Ο Βόλος ΝΠΣ θα «εξαφανιστεί» και ανοίγει ο δρόμος ξανά για τον Ολυμπιακό Βόλου που ανέβηκε στην Football League να γίνει η μεγάλη ομάδα της Μαγνησίας, όπως απαιτούν οι χιλιάδες φίλοι του και ο Αχιλλέας Μπέος που θα επανεκλεγεί δήμαρχος Βόλου θα κληθεί να υλοποιήσει. Οι διοικήσεις Ηρακλή-Βόλου είναι πάρα πολύ κοντά στην τελική συμφωνία που θα σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους του «Γηραιού».

πηγή: mikriliga.com

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button