Μπάσκετ

Στο Λαύριο για το τέταρτο διπλό και την 4η θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Λαυρίου, για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, με στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στην τέταρτη θέση, που θα παίξει ρόλο και στην κλήρωση του Κυπέλλου.

Η εντός έδρας επικράτηση του Άρη απέναντι στο Περιστέρι για το Πρωτάθλημα και οι δύο συνεχόμενες νίκες στο Eurocup, έχουν φέρει μεγάλη ικανοποίηση στην ομάδα, με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από καλό.

Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν το Λαύριο, το οποίο έχει έξι συνεχόμενες ήττες, μετά το καλό ξεκίνημα που είχε κάνει στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν και έχει κάνει αρκετές προσθήκες, με τελευταία αυτή του γνωστού μας από την περασμένη σεζόν που φορούσε τη φανέλα του Άρη, Νόα Χόρκλερ.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεση του τον Τζόναθαν Σταρκ, ενώ ο Ίσμαελ Σανόγκο είναι πλέον απόλυτα έτοιμος, αλλά ήταν αυτός που “κόπηκε” από την εξάδα των ξένων του Άρη σ’ αυτό το ματς, καθώς ήταν εκτός δράσης για πάνω από έναν μήνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τσαρούχα, Χριστινάκης, Μπακάλης και το τζάμπολ του παιχνιδιού είναι προγραμματισμένο για τις 20:15.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button