Μπάσκετ

Τέλος από την ΑΕΚ ο Τίλμαν, έφυγε για ΗΠΑ

Αποχώρησε από την Ένωση.

Η παρουσία του Τζάστιν Τίλμαν στην ΑΕΚ Betsson ολοκληρώθηκε πριν καν κλείσει η σεζόν 2023-24. Ο Αμερικανός σέντερ βρισκόταν στα πιτς τους τελευταίους μήνες, λόγω τραυματισμού και για το λόγο αυτό αναχώρησε για τις ΗΠΑ.


Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρήθηκε από κάταγμα στο πόδι, στις αρχές Φεβρουαρίου, το οποίο τον έθεσε στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες υπήρχε αισιοδοξία πως θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.


Ο Τίλμαν από τη στιγμή που δεν είχε την βελτίωση που περίμενε στον τραυματισμό του, αλλά και με δεδομένο πως δεν ήταν έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στα παρκέ, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να δει ειδικό, ώστε να αξιολογήσει εκείνος την κατάσταση και να μπορέσει να κάνει την αποκατάσταση σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα αναρτηθεί εκεί.

Πλέον η παρουσία του εκρηκτικού σέντερ στην ΑΕΚ Betsson ολοκληρώθηκε, με τον Τίλμαν να αναδεικνύεται MVP του μήνα στο BCL για τον Νοέμβριο, χάρη στις εμφανίσεις του. Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι ξένοι της ομάδας (Κουζμίνσκας, ΜακΡέι, Ραντλ, Χολ, Χόλινς, Μόργκαν, Νάιτ) βρίσκονται στη συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, η οποία είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button