Ποδόσφαιρο

Ταπεινός, επαγγελματίας και φιλόδοξος

Αν σκιαγραφήσει κάποιος τον προπονητή του Άρη, μπορεί να τον περιγράψει με τρεις λέξεις: ταπεινός, επαγγελματίας αλλά και φιλόδοξος.

Είναι κοινό μυστικό πως όταν ο Δημήτρης Σπανός αναλάμβανε τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι οι οπαδοί του Άρη δεν ενθουσιάστηκαν. Ο ίδιος από τις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε απόλυτα ταπεινός και ρεαλιστής, δεν έκρυψε μάλιστα ότι η προοπτική του Άρη ήταν η μεγαλύτερη στην προπονητική τους καριέρα.

Ο Αιγιώτης τεχνικός δεν αρέσκεται στα μεγάλα λόγια ούτε και στις βαρυσήμαντες δηλώσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δούλευε σκληρά με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή του Άρη στην Α εθνική. Μάλιστα παρόλο που είχε κατασταλάξει σε ένα βασικό κορμό δεν έπαψε να δίνει ευκαιρίες σε όλο του το έμψυχο δυναμικό της ομάδος, παίρνοντας πολλές φορές την ευθύνη των άσχημων εμφανίσεων. Ενώ έκλεινε τα αυτιά τους στις σειρήνες που τον ήθελαν να απομακρύνεται μετά από τα άτυχα αποτελέσματα συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά και προστατεύοντας τους ποδοσφαιριστές του στην ονοματολογία των τελευταίων ημερών.

Ο Δημήτρης Σπανός κατόρθωσε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να εξασφαλίσει την άνοδο, όχι από του Αγίου Νικολάου αλλά πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο ίδιος χθες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε ότι «Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι υπήρχε πλάνο. Είχαμε συνειδητοποιήσει που βρισκόμασταν και τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.” Αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει.

Παράλληλα για τις προσωπικές του φιλοδοξίες σημείωσε:

“Αν ένας προπονητής δεν έχει φιλοδοξίες, δεν χρειάζεται να είναι προπονητής. Η φιλοδοξία μου φτάνει πολύ παραπάνω από την άνοδο. Για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Λειτουργώ πολύ με το συναίσθημα. Θέλω να είμαι κάπου που με θέλουν πολύ και τους θέλω πολύ».

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του. Ωστόσο είτε παραμείνει είτε απομακρυνθεί από τον πάγκο του Άρη, ο Δημήτρης Σπανός με το ήθος του και την επιτυχία του κέρδισε τον σεβασμό του κόσμου του Άρη.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button