Ποδόσφαιρο

Ταυτότητα… βρήκε, χρειάζεται και τους βαθμούς!

Συγκρίνοντας το ξεκίνημα του Άρη στη φετινή σεζόν, μέχρι και τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, όπου ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος, είναι φανερό ότι οι κιτρινόμαυροι πιστοποίησαν τη βελτίωση σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού τους.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι σταδιακά η ομάδα αποκτά τη (χαμένη) αγωνιστική ταυτότητα που θέλει ο Άκης Μάντζιος και εκείνο που χρειάζεται στον β’ γύρο αν θέλει να διεκδικήσει τη 4η θέση είναι καλύτερα αποτελέσματα και περισσότερους βαθμούς.

Παράλληλα ασφαλώς με την ουσιαστική ενίσχυση που θέλει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να ανεβάσει τον πήχη και να μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα.

Η εικόνα του Αρη στους τελευταίους δύο αγώνες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι ικανό δείγμα, βάσει και των υψηλών απαιτήσεων, να πιστοποιήσουν τη βελτίωση της ομάδας σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού της και παράλληλα να επιβεβαιώσουν τις δεδομένες ελλείψεις που έχει το ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις που πρέπει να καλυφθούν με μεταγραφές.

Μετά από 11 αγώνες με τον Μάντζιο στον πάγκο, είναι φανερό ότι η ομάδα αποκτά την ταυτότητα που θέλει ο προπονητής και προσπαθεί να παίξει με βάση τα δικά του θέλω.

Ασφαλώς δύο αγώνες δεν αρκούν και είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα χρειάζεται στον β’ γύρο να κάνει το κάτι παραπάνω, ν’ αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι της και να πάρει αποτελέσματα που θα τη διατηρήσουν σε επαφή με την τετράδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button