Ποδόσφαιρο

“Τα προβλήματα δεν είναι οικονομικά-Αυτό εννοούσα όταν μίλησα για βελτίωση συνθηκών”

Το τι εννοούσε όταν μίλησε για βελτίωση ορισμένων συνθηκών στην ομάδα εξήγησε ο προπονητής του Άρη μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου

Ο κόουτς του Άρη τόνισε ότι δεν αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι, αλλά στις συνθήκες της δουλειάς και στην κατάσταση του γηπέδου, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν κατηγορεί την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Να ξεκαθαρίσω το εξής: τα πράγματα δεν είναι άσχημα (βλ. οικονομικές συνθήκες). Δεν μπορεί να πει δηλαδή κάποιος ότι αυτό είναι η αιτία ή η αφορμή που η ομάδα πηγαίνει καλά ή δεν πήγαινε καλά το προηγούμενο διάστημα. Ασφαλώς όμως θα θέλαμε καλύτερες συνθήκες δουλειάς.

Τι εννοώ; τα γήπεδα να είναι καλύτερα. Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται βελτίωση, χωρίς να κατηγορώ την διοίκηση γιατί είδα φωτογραφίες πώς ήταν το αθλητικό κέντρο πριν το καλοκαίρι και μπορώ να αντιληφθώ την προσπάθεια που έγινε και την πρόοδο. Μακάρι του χρόνου να γίνει ένα βήμα παραπάνω, όχι γιατί ο Παντελίδης έχει συνηθίσει να δουλεύει σε άλλες συνθήκες.

Γιατί όμως όσο ανεβαίνεις επίπεδο θα πάρεις και ποδοσφαιριστές μεγαλύτερου επιπέδου. Όταν λοιπόν αυτός έχει μάθει να δουλεύει με παροχές του οχτώ και εσύ τον βάλεις στις παροχές του πέντε, είναι δεδομένο ότι μετά από ένα σημείο θα αρχίσει να σου αποδίδει και αυτός στο πέντε. Δεν υπάρχει κανείς που θα ανεβάσει τις συνθήκες, όλοι προσαρμόζονται σε αυτές. Έχουν γίνει πράγματα, οπωσδήποτε όμως χρειάζεται βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button