Γενικά

Τζόκοβιτς: «Θέλω να συνεχίζω να παίζω και μετά τα 40 σαν τον Τομ Μπρέιντι»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να μιμηθεί τον Τομ Μπρέιντι και να συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και μετά τα 40 του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στο Ριάντ όπου θα δώσει αγώνα επίδειξης μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ και σε δηλώσεις του έδωσε το παράδειγμα του Τομ Μπρέιντι, το οποίο θέλει να ακολουθήσει.

Ο Μπρέιντι έπαιξε 23 σεζόν στο NFL, κερδίζοντας επτά Super Bowls με τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και τους Τάμπα Μπέι Μπακανίρς προτού τελικά ανακοινώσει την αποχώρησή του σε ηλικία 45 ετών νωρίτερα φέτος.

«Ο Τομ Μπρέιντι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πρωταθλητή στο άθλημά του και κάποιος που είχε μια τόσο μεγάλη καριέρα και μακροζωία. Έχει αφιερώσει πολλές ώρες και πολύ χρόνο στη φροντίδα του εαυτού του, στην ανάρρωση, στο να βεβαιωθεί ότι κατά κάποιο τρόπο καλύπτεται κάθε πτυχή του σώματος και του μυαλού του, ώστε να μπορεί να έχει μια μακροχρόνια, επιτυχημένη καριέρα. Τον γνωρίζω προσωπικά και έμαθα πολλά από αυτόν, από το παράδειγμά του, και ελπίζω ότι μπορώ να κάνω μια καριέρα που φτάνει τα 40 ή ίσως και περισσότερο – ας δούμε» είπε χαρακτηριστικά.

«Αισθάνομαι υπέροχα στο σώμα μου αυτή τη στιγμή και έχω παίξει τένις πραγματικά υψηλής ποιότητας. Το 2023 ήταν μια από τις καλύτερες σεζόν που είχα στη ζωή μου και γιατί να σταματήσεις όσο παίζεις ακόμα υπέροχα; Οπότε θα συνεχίσω, θα κοιτάζω κάθε χρόνο ξεχωριστά και θα δω πόσο μακριά θα φτάσω», πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button