Ποδόσφαιρο

Το βεβαρυμένο παρελθόν του Αγκάγιεφ

Ο Άρης εδώ και καιρό ζητάει Έλληνες διαιτητές, αλλά δεν εισακούστηκε από την ΚΕΔ, με τον Ράντε Ομπρένοβιτς να τα κάνει μαντάρα εναντίον των κιτρινόμαυρων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που μπορεί να κάνει σαφώς πιο εύκολα -όπως έχει δείξει στο παρελθόν- ο Αλίγια Αγκάγιεφ στη Λεωφόρο.

Δύο ματς έχει σφυρίξει ο Αζέρος τον Άρη, με δύο ήττες που στιγματίστηκαν από αποφάσεις αλλοίωσης του αποτελέσματος, με ευνοούμενους φυσικά τους αντιπάλους.

Το πρώτο ήταν στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της σεζόν 2021-22. Ο Άρης ηττάται με 1-0 και ο Αγκάγιεφ αποβάλλει πολύ αυστηρά τον Καμαρά με δύο κίτρινες πριν το ημίχρονο, αφήνοντας τους κιτρινόμαυρους από νωρίς με δέκα παίκτες.

Το δεύτερο ήταν στα περσινά πλέι οφ και στην ήττα του Άρη με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Κουλιεράκης τραβάει τον Ματέο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, στο 30ο λεπτο, με τον διαιτητή να κλείνει τα μάτια σε μία ξεκάθαρη φάση.

Την ίδια στιγμή να σημειωθεί ότι ο Αγκάγιεφ έχει σφυρίξει σε τρία ματς του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και όλα νικηφόρα για τους πράσινους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button