Μπάσκετ

Το «ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ» υποστηρικτής της ΚΑΕ Άρης για τη σεζόν 2023-24

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία της με το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα «ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ», το οποίο θα είναι υποστηρικτής της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-24.

Πιο αναλυτικά… “Απώτερος στόχος αυτής της επωφελούς συνέργειας είναι η προώθηση εναλλακτικών μεθόδων εκπαίδευσης, καθώς και η βελτίωση του επιπέδου εργαστηριακής κατάρτισης των σπουδαστών στον τομέα Μέσων Ενημέρωσης & Αθλητισμού και συγκεκριμένα της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων, με σκοπό να προσφέρονται από κοινού, ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Φιλοσοφία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, αποτελεί η προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένων, στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη διεθνή αγορά εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε ποσοστό άνω του 90% οι απόφοιτοι της σχολής εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων και ερευνών, ALCO.

Τέλος, η ΚΑΕ Άρης, σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας, θα προσφέρει στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, επαγγελματικές ευκαιρίες, μέσα από τη συμμετοχή στον θεσμό των Ημερών Καριέρας, στον οποίο οι σπουδαστές των συναφών προγραμμάτων και ειδικοτήτων, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από συνέντευξη και να επιλεγούν για να καλύψουν μία από τις θέσεις πρακτικής άσκησης, αλλά και εργασίας που θα είναι διαθέσιμες σύμφωνα με τις ανάγκες της ΚΑΕ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button