Ποδόσφαιρο

Το… πάλεψε ο Αγκάγιεφ

Ο Αζέρος διαιτητής έκανε μία ακόμη πολύ κακή διαιτησία σε παιχνίδι του Άρη, αυτή τη φορά όμως δεν του βγήκε στο αποτέλεσμα…

“Μετά και τις αποψινές «ομορφιές» του Αγκάγιεφ στη Λεωφόρο, αναρωτιόμαστε, ειλικρινά, τι άλλο περιμένετε και δεν ορίζετε Έλληνες διεθνείς διαιτητές; Δηλαδή, τι άλλο περιμένετε να δείτε για να ορίσετε Έλληνες; Έλεος !!!”, αυτό ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης μετά το χθεσινό παιχνίδι, όπου ο Αγκάγιεφ για άλλη μία φορά έκανε απέλπιδες προσπάθειες να σπρώξει τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης δεν ζητάει Έλληνες διαιτητές για κανέναν άλλον λόγο, παρά ως διαμαρτυρία για τις επιλογές της ΚΕΔ να φέρνει διαιτητές στα παιχνίδια του από τυχάρπαστα πρωταθλήματα, που καταφέρνουν να είναι χειρότεροι από τον… χειρότερο ντόπιο ρέφερι!

Πάλι καλά που δεν έδωσε κάποιο πέναλτι στις συνεχόμενες βουτιές των παικτών του Παναθηναϊκού, με πρώτο τον Φώτη Ιωαννίδη, που πιο πολύ ώρα ήταν ξαπλωμένος στο χορτάρι της Λεωφόρου, παρά έπαιζε ποδόσφαιρο.

Ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ΕΠΟ και η ΚΕΔ θα επιλέξουν έναν ελίτ διαιτητή από κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα και όχι αυτά τα… καρτούν που φέρνουν στα περισσότερα παιχνίδια του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button