Μπάσκετ

Το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε

Ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσεις τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Ένα παιχνίδι που ο Άρης θα προσπαθούσε να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από μια ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην κατηγορία, είναι πρώτη και αήττητη και είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης έδωσε ότι μπορεί, προσπάθησε να κρατήσει τον Παναθηναϊκό κοντά στο σκορ αλλά και να τον κρατήσει χαμηλά στο σκορ. Μάλιστα αυτό τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία στην πρώτη περίοδο με τους παίκτες να βγάζουν πάθος και ψυχή στο παρκέ.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 27-18

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης δεν ήταν τόσο καλός, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και οι «κιτρινόμαυροι» σε αρκετές στιγμές αδυνατούσαν να ακολουθήσουν. Έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά 11 πόντων με κορυφαίο παίκτη στο πρώτο ημίχρονο τον Ντένμον ο οποίος πέτυχε 11 πόντους ενώ για τον Άρη αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Μπράις Ντουβιέ με 7 πόντους.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 41-30

Στο τρίτο δεκάλεπτο θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Άρης έκανε ελεύθερη πτώση ή ότι πλέον παρέδωσε τα όπλα. Πάρα πολύ κακός, αρκετά κατώτερος των περιστάσεων, δεν μπορούσε με τίποτα να ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό ο οποίος φαινόταν σαν έκανε περίπατο στο παρκέ, ο Ντένμον και ο Μήτογλου συνέχισαν να πληγώνουν ασταμάτητα τον Άρη ο οποίος αδυνατούσε να βρει γιατρικό. Μάλιστα ο Κώστας Μήτογλου στην λήξη της περιόδου πέτυχε ένα τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου, παρόμοιο με αυτό που έβαλε ο Γκίκας την προηγούμενη αγωνιστική.

Τέλος τρίτου ημιχρόνου: 69-42

Πλέον και αφού το σκορ είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις αναμενόμενο ήταν ότι η τέταρτη περίοδο θα εξελισσόταν σε καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Άρη να προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί και τον Παναθηναϊκό να κάνει την ανάλογη διαχείριση. Κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων, ο Ντένμον ο οποίος πέτυχε 18 πόντους ενώ μεγάλη ζημιά έκανε και ο Κώστας Μήτογλου με 11 πόντους. Από τον Άρη αυτοί που ξεχώρισαν ήταν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με 14 πόντους και ο Γιάννης Αθηναίου με 9 πόντους.

Τέλος παιχνιδιού: 84-63

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button