Ποδόσφαιρο

Το περσινό πισωγύρισμα στον Βόλο

Μια ήττα που έφερε απογοήτευση στον Άρη.

Ο Άρης είχε ταξιδέψει στον Βόλο με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχονταν από δύο συνεχόμενες νίκες, πρώτα στη Τρίπολη και στη συνέχεια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου αναγκάστηκε να παίξει με στόπερ τον… Πίρσμαν, λόγω ανετοιμότητας του Ενκουλού και τραυματισμού του Μπράμπετς και αυτό το… πλήρωσε ακριβά, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις που τους δόθηκαν, ενώ την ίδια στιγμή περιόρισαν την απειλή του Άρη. Στο δεύτερο μέρος, ο Άλχο αποβλήθηκε στο 55′ (έπρεπε να είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο) και ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό. Ο Οζέγκοβιτς μπήκε με υπέροχη ατομική ενέργεια στην περιοχή και έκανε το σουτ. Ο Κουέστα τον νίκησε, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Ντέλετιτς, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά μετά ο Βόλος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 30ο λεπτό. Ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαζικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαριέντος, ο οποίος νίκησε τον Κουέστα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν κοντά στο γκολ, πατώντας στα «καρέ» των Θεσσαλών, όμως δε βρήκαν δίχτυα, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει 2-0 ως το τέλος του αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button