Μπάσκετ

Το πιο δυνατό μήνυμα της χρονιάς απο τον αρχηγό…«Μπορεί να αποτύχαμε αγωνιστικά αλλα η φετινή σεζόν θα μας κάνει όλους πιο δυνατούς!» (photo)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία γεμάτη νόημα με μια περιγραφή – περήληψη της φετινής χρονιάς

Ο Έλληνας γκαρντ θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα του για την φετινή δύσκολη σεζόν αλλά και την πίστη του στην ομάδα. Επίσης, θέλησε να κλείσει το δικό του μήνυμα με το παιδί που απεικονίζεται στην φωτογραφία το οποίο δεν έχει το “βάρος” ενός επαγγελματία και έχει την δυνατότητα να χαίρεται με τον δικό του, πιο χαλαρό τρόπο το άθλημα. Αλλά ένα είναι το σίγουρο ότι και τους δυο τους δένει η αγάπη τους γι αυτό.

Η ανάρτηση του διεθνή:

«Άλλη μια δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε! Μπορεί να αποτύχαμε αγωνιστικά αλλα η φετινή σεζόν θα μας κάνει όλους πιο δυνατούς! Ευχαριστώ όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία και ελπίζω ο Άρης να ξαναβρεί τον δρόμο του!

Υ.Γ. Είναι στιγμές που θες να είσαι σαν τον πιτσιρικά εδώ..Με αυτό το χαμόγελο,ξέγνοιαστος και απλά να χαίρεσαι την κάθε στιγμή και το άθλημα που αγαπάς..»

View this post on Instagram

Άλλη μια δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε!Μπορεί να αποτύχαμε αγωνιστικά αλλα η φετινή σεζόν θα μας κάνει όλους πιο δυνατούς!Ευχαριστώ όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία και ελπίζω ο Άρης να ξαναβρεί τον δρόμο του! Υ.Γ. Είναι στιγμές που θες να είσαι σαν τον πιτσιρικά εδώ..Με αυτό το χαμόγελο,ξέγνοιαστος και απλά να χαίρεσαι την κάθε στιγμή και το άθλημα που αγαπάς..

A post shared by Lefteris Bochoridis (@lefbo7) on

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button