Ποδόσφαιρο

Το “πολυεργαλείο” Βέλεθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ανταποκρίνεται απόλυτα στον ρόλο που του έχει δώσει στα τελευταία παιχνίδια ο Άκης Μάντζιος, καθώς έχει μετατραπεί στο “εξάρι” που έλειπε από τον Άρη.

Στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων ο μοναδικός καθαρός κόφτης είναι ο Ζαν Ζουλ, ο οποίος όμως έχει λείψει δύο μεγάλα διαστήματα, με τον έτερο που μπορεί να καλύψει τη θέση, δηλαδή τον Ντουκουρέ, να έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Στην προσπάθειά του να βρει μία λύση στο σημαντικό αυτό κενό, ο Άκης Μάντζιος μπήκε στη διαδικασία να δοκιμάσει εκεί τον Φραν Βέλεθ, που έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση στο παρελθόν.

Με την παρουσία του 33χρονου Ισπανού στόπερ στις θέσεις των αμυντικών χαφ, ο Άρης κάτι κερδίζει και κάτι χάνει. Δένει αμυντικά, δυναμώνει στις στημένες φάσεις, νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά επιθετικά δεν παίρνει πολλά πράγματα.

Δεδομένο πάντως μοιάζει, πως ο προπονητής του Άρη μετά τον Ζουλ, “βλέπει” πιο πολύ σαν εξάρι τον Βέλεθ, παρά τους Βερστράτε και Τζούρασεκ, που φαίνεται να έχουν πάει πιο πίσω στην ιεραρχία…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button