Γενικά

Το Betsson Foundation υποστηρίζει τον 1ο συμπεριληπτικό διαγωνισμό του Όραμα Νέων Youthorama!

Την Τρίτη 9 Απριλίου, το Betsson Foundation παραβρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, για τον 1ο συμπεριληπτικό διαγωνισμό ‘’Μία Μπάλα για όλους’’.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη συμπεριληπτική δράση με τη συμμετοχή 1.000 νέων, με και χωρίς οπτική αναπηρία, που διοργανώνεται από το Όραμα Νέων Youthorama και θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πανοράματος.

Ο υπεύθυνος του οργανισμού και δημιουργός της ειδικής μπάλας, Ηλίας Μάστορας, ανακοίνωσε ότι οι Πρέσβειρες της δράσης θα είναι η Βούλα Πατουλίδου, χρυσή Ολυμπιονίκης, και η 11χρονη Λουκία.

Η Λουκία γεννήθηκε με ολική τύφλωση από οικογένεια βλεπόντων, φοιτά στην Ε’ Δημοτικού γενικού σχολείου και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, Ιταλικά και πλέον Γαλλικά, ενώ μαθαίνει πιάνο και συνθέτει μουσική. Η υπερταλαντούχα 11χρονη εκπροσώπησε την παγκόσμια καμπάνια στο UEFA Super Cup, με την UEFA να αποφασίζει να σπάσει το πρωτόκολλο επιλέγοντας να δώσει τα έπαθλα του τελικού μαζί με τον Πρόεδρο της UEFA.

Ο Managing Director της Betsson στην Ελλάδα, κος Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του: «Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ ως Betsson Foundation, μία πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει αναπτύξει η Betsson στην ελληνική αγορά.

Η Betsson είναι μία εταιρεία που μετράει πάνω από 60 χρόνια στον χώρο του betting και του gaming και έρχεται από την Σουηδία. Ένα ανάλογο Betsson Foundation υπάρχει και στη Σουηδία, που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του “ONEBETSSON”.

Εμείς θέλουμε σε όποια αγορά υπάρχει το δικό μας brand, η δική μας εταιρεία, να μπορεί να συνεισφέρει και στις τοπικές κοινωνίες. Έτσι, έχουμε κάνει αρκετές δράσεις στο παρελθόν και όταν ήρθε η ιδέα του Youthorama στο γραφείο μου ήταν μία από τις ιδέες που προχώρησε άμεσα. Δεν υπήρχε κανένα debate, δεν υπήρχε κανένας προβληματισμός αν θα συμμετέχουμε, με ποιο τρόπο, και έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον Ηλία. Να βρεθούμε με την ομάδα του και να αποφασίσουμε πως μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς από την δική μας πλευρά.

Το πρότζεκτ «Μία Μπάλα για Όλους» θα βρίσκεται και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Euro και εμείς έχουμε βάλει ως προτεραιότητα φέτος να είναι ο βασικός μας άξονας αναφορικά με την εταιρική εμπορική ευθύνη που θα συνδεθεί με το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Η Betsson έχει από φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια ονοματοδοτήσει το θεσμό, ο οποίος έχει γίνει Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Και έτσι στον τελικό, τα παιδιά από το Youthorama, ο Ηλίας και η ιδέα «Μία Μπάλα για Όλους» θα είναι εκεί για να φανεί προς το κοινό, να γίνει ακόμα πιο γνωστή και να προβληματίσει, γιατί δεν έχει γίνει τόσο γνωστή μέχρι τώρα αυτή η ιδέα.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εμπλέκονται, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Θα σταθώ στα λόγια του Ηλία ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παράδειγμα, από τα λίγα που υπάρχουν στην Ελλάδα, όπου όλοι οι θεσμοί κρατικοί, περιφέρεια και ιδιωτικοί φορείς συνεργάζονται για ένα τόσο δυνατό αποτέλεσμα».

Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Αθλητισμού, Ιωάννης Καρτάλης, η εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονία, Στέλλα Ελληνίδου, ο  Γερμανός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, Μαρκ Στρόχμενγκερ και η εκπρόσωπος της ΑΝΑΚΕΜ, Νίκη Παπαδοπούλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button