Ποδόσφαιρο

Το CAS και πάλι στο προσκήνιο!

Μετά την απόφαση για την υπόθεση Λάσκοφ και την επιστροφή των έξι βαθμών στον Άρη, τις επόμενες μέρες τελειώνει και η νέα διορία που έχει δώσει το Ευρωπαϊκό Διαιτητικό Δικαστήριο, όσον αφορά το έτερο θέμα που απασχολεί τους κιτρινόμαυρους, δηλαδή του Ντουρμισάι…

Μέχρι τις 11 Μαρτίου είναι το τελευταίο χρονικό περιθώριο που έχει δώσει το CAS, για την έκδοση της απόφασης για την υπόθεση της απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους, που είχε αρχικά επιβληθεί στον Άρη. Όπως είχε πει στις δηλώσεις του στο “Yellow Radio 101.7” ο νομικός των κιτρινόμαυρων, Κωνσταντίνος Ζέμπερης, είναι πολύ πιθανό να βγει αυτή τη φορά η απόφαση, αλλά ακόμη και α δεν γίνει τώρα, αυτό θα γίνει σίγουρα το επόμενο διάστημα.

Μιλάμε για ένα θέμα που έχει τεράστια σχέση με το μέλλον της ομάδας, αφού στο ενδεχόμενο να μην μπορεί ο Άρης να κάνει μεταγραφές, τα πλάνα θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν. Σίγουρα η δικαίωση στην υπόθεση της αφαίρεσης των έξι βαθμών προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας, καθώς εδώ μιλάμε για μία ακόμη πιο ξεκάθαρη υπόθεση, με τον Άρη να μην έχει καμία ή έστω ελάχιστη ευθύνη για ότι έγινε.

Ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι η ΕΠΟ και γι’ αυτόν το λόγο της έχει επιβληθεί ένα πρόστιμο περίπου 500.000 ευρώ, για το οποίο και αυτή έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Διαιτητικό Δικαστήριο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι αποφάσεις και για τις δύο πλευρές, ΠΑΕ Άρης και ΕΠΟ, θα βγουν την ίδια ημερομηνία, παρότι η κάθε μία προσέφυγε ξεχωριστά, εναντίον των πρωτόδικων αποφάσεων της FIFA.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button