Ποδόσφαιρο

Τραβάει τα βλέμματα ο Πάλμα

Ο Λουίς Πάλμα εδώ και καιρό είναι υποψήφιος για πώληση από τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση, αρκεί αυτή να ικανοποιεί τα οικονομικά θέλω της ομάδας και ασφαλώς τον ποδοσφαιριστή.

Ως γνωστόν έχουν απορριφθεί ήδη προτάσεις για τον Πάλμα, οι οποίες έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ το περσινό καλοκαίρι, αλλά και στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ονδουριανός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών κλαμπ από την Ευρώπη και το MLS και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την προηγούμενη Κυριακή στο “Καραϊσκάκης” βρέθηκε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ρέιντζερς, για τα “μάτια” και μόνο του ποδοσφαιριστή του Άρη, τον οποίον η σκωτσέζικη ομάδα παρακολουθεί στενά εδώ και μήνες.

Χθεσινά δημοσιεύματα στο Βέλγιο κάνουν αναφορά στο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον 23χρονο Πάλμα, που κρατά από τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα τότε το ενδιαφέρον είχε μετατραπεί σε επίσημη κρούση προς την ΠΑΕ.

Στον Άρη δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης με οποιαδήποτε κλαμπ καταθέσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Γνωρίζουν ότι ο Πάλμα παρακολουθείται στενά και στην ΠΑΕ έχουν γίνει δέκτες επαναλαμβανόμενων κρούσεων, δίχως ωστόσο να υπάρχει το κατάλληλο οικονομικό αντάλλαγμα.

Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει οι Κιτρινόμαυροι το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν δέχτηκαν κρούση από ομάδα του MLS και από την Ντιναμό Κιέβου, είναι ότι οι αξιώσεις του Άρη για τον Πάλμα ξεπερνούν κατά πολύ τα 3 εκατομμύρια ευρώ και ότι η βάση κάθε συζήτησης για τον Ονδουριανό επιθετικό (θα) ξεκινάει από 4-4,5 εκατομμύρια ευρώ και πάνω.

Αν το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς, της Άντερλεχτ, των ομάδων από το MLS ή και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κλαμπ που έχουν στο μεταγραφικό τους ραντάρ τον Πάλμα μετουσιωθεί σε επίσημη κρούση, με συγκεκριμένες προτάσεις, είναι κάτι που θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button