ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τσάβι: «Η ήττα από τη Χιρόνα δεν αλλάζει κάτι, θα συνεχίσω στην Μπάρτσα» (pic)

Η Χιρόνα παρέσυρε και την Μπαρτσελόνα στην έδρα της με 4-2, βάζοντας «σφραγίδα» στο εισιτήριo για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, επίτευγμα που επιτυγχάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της, αυτό το γεγονός όμως δεν αλλάζει τη μοίρα του Τσάβι στο πάγκο των “μπλαουγκράνα”.

Η Χιρόνα είναι αδιαμφισβήτητα η πιο ηχηρή έκπληξη της φετινής σεζόν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τον άσημο, μέχρι πρότινος, καταλανικό σύλλογο να «κλείσει» πλέον της θέση του για τα… αστέρια.

Η «ονειρική» ομάδα του Μίτσελ, μετά την επικράτησή της με 4-2 κόντρα στην Μπαρτσελόνα κατάφερε να «κλειδώσει» και μαθηματικά τη θέση της για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η «σκληρή» ήττα, ωστόσο δεν φαίνεται να πτόησε τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Τσάβι, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης φάνηκε έτοιμος και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του στον πάγκο των Καταλανών.

«Η ήττα από τη Χιρόνα δε θα αλλάξει τα σχέδια που κάναμε μαζί. Θα μείνω και θα συνεχίσω στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Ισπανός κόουτς και άλλοτε θρύλος της «Μπάρτσα» ως ποδοσφαιριστής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button