ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τότι: «Λουκάκου και Ντιμπάλα θα κάνουν όμορφα πράγματα»

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποκτήθηκε από τη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού, με όλο τον κόσμο των τζαλορόσι να είναι άκρως ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση.

Ο Capitano των Ρωμαίων Φραντσέσκο Τότι σχολίασε τη μετακίνηση του Βέλγου στην αιώνια πόλη, ενώ έκανε και τις προβλέψεις του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος.

«Το ωραίο με εμάς τους Ρομανίστι είναι όταν κάτι είναι σπουδαίο, το κάνουμε σπουδαιότερο. Το πάθος των οπαδών της Ρόμα είναι δύσκολο να το βρεις αλλού στον κόσμο. Δίνουν αυτή την αγάπη και ελπίζουν να ανταποδώσει ο παίκτης στο γήπεδο.

Ο Λουκάκου είναι μεγάλη κίνηση, είναι μεγάλος παίκτης, παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και ειδικά αν, όπως ελπίζουμε, δέσει με τον Ντιμπάλα. Θα δούμε όμορφα πράγματα αλλά ένας παίκτης είναι ένας παίκτης, δεν είναι όλη η ομάδα. Για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να έχεις ένα πλήρες ρόστερ. Αυτός και ο Ντιμπάλα βέβαια, σαν δίδυμο, είναι top player. Ελπίζω να δέσουν γρήγορα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες. Ο βασικός στόχος πρέπει να είναι η έξοδος στο Champions League».
Ενώ για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανέφερε: «Η Γιουβέντους, κατά τη γνώμη μου. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, όλα μπορούν να συμβούν αλλά με ένα ματς την εβδομάδα το φαβορί είναι η Γιούβε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button