Ποδόσφαιρο

“Φέτφα”-Άρης: Μία σχέση… καρμική!

Άρης και Γιάννης Φετφατζίδης συμφώνησαν για την επιστροφή του 33χρονου μεσοεπιθετικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να έχει μία δεύτερη θητεία στους κιτρινόμαυρους.

Όταν ο Γιάννης Φετφατζίδης στις 29 Σεπτεμβρίου 2020 πήγε στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου για να αποχαιρετήσει φίλους και συμπαίκτες στον Άρη, είπε ξεκάθαρα «εις το επανιδείν».

Ήταν πολλές οι συνεντεύξεις του τα τελευταία χρόνια, στις οποίες είχε μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία επιστροφής του στον Άρη. Ο Φεδτφατζίδης ανέπτυξε με τον Άρη και τον κόσμο του μια ιδιαίτερη σχέση.

Δεν ξέχασε ποτέ ότι όσο στήριξε ο ίδιος την ομάδα μέσα από τις επιδόσεις του τον ενάμιση χρόνο που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, άλλο τόσο τον υποστήριξε και το ίδιο το club.

Στα 33α του, ο «Φέτφα» έρχεται για τη δεύτερη θητεία του στον Άρη, έπειτα από την εντυπωσιακή πρώτη, στη διάρκεια της οποίας άντεξε το βάρος της ευθύνης του ηγέτη και αριθμητικά προσέφερε επτά γκολ και 13 ασίστ σε σύνολο 56 αγώνων.

Πιθανότατα κλείνει και το κεφάλαιο «εξωτερικό», όπου έμεινε για πολλά χρόνια, έχοντας αγωνιστεί στις Αλ Αχλί (100αγ., 21 γκολ, 29 ασίστ), Αλ Κορ (45γ., 13 γκολ, 4 ασίστ), Τζένοα (37 αγ., 4 γκολ, 4 ασίστ), Σπαλ (13αγ,, 1 γκολ, 1 ασίστ) καθώς επίσης και στις Αλ Σαλίγια, ΑΠΟΕΛ, Κιέβο Βερόνα.

Φέτος, το πρώτο μισό της χρονιάς δεν ήταν ευχάριστο για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, καθώς δεν βρήκε ρόλο, αλλά και χρόνο συμμετοχής στην Κύπρο. Γι’ αυτό εξάλλου εξέφρασε την επιθυμία αποχώρησης και επιστροφής του στον Άρη…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button