Ποδόσφαιρο

Φιλικό τεστ στην Ευκαρπία με την ΤΣΣΚΑ 1948 (18.30)

Ο Άρης δίνει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του για τη φετινή σεζόν, αντιμετωπίζοντας σήμερα (09/07) τη βουλγαρική ομάδα στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά θα έχει ο κόσμος του Άρη, στο φιλικό που θα γίνει στην Ευκαρπία, καθώς το χορτάρι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Oι φίλοι των κιτρινόμαυρων θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια πρώτη εικόνα του νέου Άρη που «φτιάχνεται» και που θα συνεχίσει να δημιουργείται με τις επόμενες προσθήκες που αναμένονται.

Είναι δεδομένο πως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα, μέχρι στιγμής, μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, που δεν είναι και λίγα, καθώς έχουν φτάσει στον αριθμό των εννιά.

Αρχικά θα είναι η «πρώτη» των Τζούρασεκ και Μενέντες, που αποκτήθηκαν μέσα στην εβδομάδα. Αλλά θα παίξουν και όλοι οι υπόλοιποι. Δηλαδή οι: Χουτεσιώτης, Ματαρίτα, Φεράρι, Φατόρε, Αηδόνης, Πάβιτσιτς και Σαβέριο.

Να θυμίσουμε ότι στα 10 ευρώ ορίστηκε η γενική είσοδος των φιλάθλων στο σημερινό φιλικό με την FC CSKA 1948, ενώ η είσοδος σε παιδιά μέχρι 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται σήμερα, Κυριακή, από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Μακεδονικού από τις 15:00 έως την έναρξη των αγώνα. Να υπενθυμίσουμε πως για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button