ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την Νιούελς Ολντ Μπόις προς τιμή του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει, φορώντας τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, την ομάδα που τον ανέδειξε, τη Νιούελς Ολντ Μπόις στις 15 Φεβρουαρίου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «DRV PNK», όπου αγωνίζεται η ομάδα του MLS.

Η Νιούελς Ολντ Μπόις εδρεύει στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής, όπου ο Μέσι γεννήθηκε, μεγάλωσε και άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο, πριν ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών.

Ο προπονητής της Ίντερ, Χεράρντο Τάτα Μαρτίνο, κατάγεται επίσης από το Ροζάριο και έπαιξε για τον σύλλογο τρεις φορές πριν επιστρέψει ως προπονητής από το 2012 έως το 2013.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα καλωσορίσω την αγαπημένη μου ομάδα, την Νιούελς Ολντ Μπόις, στο σπίτι στο Μαϊάμι. Αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Θα είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να προετοιμασθούμε για μια σεζόν που αναμένεται να είναι συναρπαστική».

Αυτός ο αγώνας, θα είναι ο τελευταίος από το… φορτωμένο πρόγραμμα για την Ιντερ Μαϊάμι, που θα αρχίσει την προετοιμασία της αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την εθνική ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ στις 19 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Μέσι θα δώσει δύο αγώνες στην Σαουδική Αραβία, ένας εκ των οποίων θα είναι με την Αλ Νασρ και θα δώσει την ευκαιρία στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, να δουν ακόμη μία «μονομαχία» του Αργεντινού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακολούθως, η Ιντερ Μαϊάμι θα συνεχίσει στην Ασία και συγκεκριμένα στο Χονγκ Κονγκ και στο Τόκιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button