Ποδόσφαιρο

Χαβίτο στο Yellow Radio 101.7: «Θέλω να βρεθώ στον τελικό, απίστευτη η αγάπη του κόσμου»

Δείτε τι δήλωσε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη στο Yellow Radio και στην εκπομπή του Αντώνη Σαριόγλου.

Για το αν θέλει να βρεθεί στον τελικό: «Ναι, προσπαθώ να πάρω εισιτήρια για αεροπλάνο και για γήπεδο, αν γίνει με κόσμο. Άμα δεν υπάρξει πρόβλημα θα είμαι εκεί, είναι μοναδική ευκαιρία μετά από τόσα χρόνια και θέλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα»

Για το πως νιώθανε οι παίκτες στον τελικό του 2010: «Ήτανε σαν όνειρο, είχα μεγάλη όρεξη για να παίξω. Ήταν απίστευτο. Βγήκαμε έξω και είδαμε τόσο κόσμο να τραγουδάει, στον τελικό θα έχω μεγάλη όρεξη και δεν ξέρω πως θα είμαι καθιστός. Παρά το γεγονός ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία τότε, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη»

Για την έκβαση του τελικού του 2010: «Τότε ο Παναθηναϊκός ήταν πρωταθλητής, είχε μια πολύ καλή ομάδα και έπαιξε με εμάς στον τελικό. Ήτανε μια γεμάτη ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς είχαμε την ευκαιρία, αλλά σε τέτοιους αγώνες αν δεν βάλεις γκολ και κάνεις λάθος το πληρώνεις και εμείς το πληρώσαμε πάρα πολύ»

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη: «Προσπαθώ όποτε μπορώ να βλέπω τους αγώνες μέσω ίντερνετ, αλλιώς έχω την εφαρμογή και ακούω το ραδιόφωνο»

Για τον τωρινό Παναθηναϊκό: «Έχω δει κάποια παιχνίδια του. Ξέρω ότι άλλαξε προπονητή, χωρίς να το καταλαβαίνω, αλλά είναι θέμα διοίκησης. Έχει καλή ομάδα, πέρυσι έχασε για λίγο το πρωτάθλημα. Είναι και πάλι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά ο τελικός είναι άλλο πράγμα. Είναι μια μέρα, μια στιγμή και όποιος είναι καλύτερος θα το πάρει»

Για τις διαμαρτυρίες των οπαδών του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία: «Πάντα οι ιστορικές ομάδες τα λένε αυτά. Και στην Ισπανία, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ διαμαρτύρονται συνεχώς. Το κάνει για να μειώσει την πίεση ο Παναθηναϊκός, επειδή είναι φαβορί στα χαρτιά για τον τελικό»

Για το γνωστό ηλεκτρό-χαβίτο: «Θυμάμαι πολλές φάσεις που αδικηθήκαμε και από άλλες ομάδες, όμως σε εκείνο το παιχνίδι διαμαρτυρίθηκα και δέχτηκα και κίτρινη κάρτα, χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν απίστευτο»

Για το αν νιώθει την αγάπη του κόσμου: «Το νιώθω από τότε που έφυγα, είναι σαν να είμαι ακόμη μέσα στην ομάδα. Πέρασαν τα χρόνια και ο κόσμος μου δείχνει ακόμα αγάπη. Με βλέπουν στον δρόμο και με χαιρετάνε. Πέρασαν χρόνια από όταν έφυγα, άλλα η αγάπη έμεινε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό σημαίνει ότι κάτι καλό έκανα για τον κόσμο και για την ομάδα του Άρη»

Για τον καλύτερο προπονητή που είχε στον Άρη: «Είχα δύο προπονητές που κάνανε πολύ καλή δουλειά με εμένα. Ένας είναι ο Κούπερ, που οργάνωσε πολύ καλά την ομάδα και ο άλλος ήταν ο Όγιος, που μου έδωσε την ευκαιρία, με βοήθησε στη Θεσσαλονίκη και έπαιζε το ποδόσφαιρο που με βόλευε»

Για τον Όγιος: «Πρώτα απ’ όλα είναι φίλος, προσπαθεί να γίνει φίλος με τον παίκτη. Πιστεύει ότι άμα νιώθεις καλά, μπορείς να αποδώσεις καλύτερα και στο γήπεδο. Εμείς που νιώθαμε καλά κάναμε το κάτι παραπάνω. Δυστυχώς δεν είχαμε τα αποτελέσματα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, όμως τις χάσαμε και μετράνε και τα αποτελέσματα.

Για να κάνεις καλή ομάδα χρειάζεσαι χρόνο, γιατί η ομάδα ήταν καλά δουλεμένη. Οι ομάδες που παίζαμε αντίπαλοι μας έλεγαν ότι μας φοβόμασταν, γιατί κάναμε ευκαιρίες από παντού και ήμασταν απρόβλεπτοι»

Για τα σημαντικά γκολ που πέτυχε: «Σε όλες τις ομάδες που έπαιξα δεν είχα πολλά γκολ, όμως ήταν σημαντικά. Για εμένα αυτό είναι καλύτερο. Προτιμώ να βάλω γκολ που σημαίνουν πολλά για τις ομάδες μου. Αυτό κρατάει ο κόσμος και αυτό κρατάω και εγώ»

Για το στυλ παιχνιδιού των προπονητών που ανέφερε (Όγιος, Κούπερ): «Στη Βαρκελώνη έπαιζα το ποδόσφαιρο του Όγιος, με τον Κούπερ ήταν διαφορετικό. Με ήθελε από περιοχή σε περιοχή. Εγώ από φυσική κατάσταση ήμουν καλά, οπότε το έκανα. Όποτε σταματούσα μου φώναζε, γιατί ήξερε ότι μπορώ.

Με πίστευε και εγώ τον πίστευα, γι’ αυτό δουλέψαμε καλά μαζί και στον Άρη και στην Τουρκία»

Για το ντεμπούτο του με τη Λάρισα: «Θυμάμαι ότι είχα χάσει πολλές ευκαιρίες και το ματς αντί για 1-4 είχε λήξει 1-1. Υπήρχε γκρίνια, αλλά η ομάδα είχε παίξει πολύ καλά εκείνη τη μέρα»

Για τον Κουέστα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κουέστα, γιατί είχε μια άσχημη στιγμή με τον Ολυμπιακό. Όλοι κάνουμε λάθη και χρειαζόμαστε χρόνο, βλέπετε πως είναι τώρα ο Κουέστα.

Ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει δυνατή ψυχολογία, γιατί ξέρει ότι αν κάνει λάθος θα δεχτεί γκολ. Αν ένας τερματοφύλακας δεν είναι σίγουρος, τότε ούτε οι συμπαίκτες του είναι σίγουροι και η ομάδα πάει πίσω.

Ο Κουέστα είναι επαγγελματίας, δεν υπάρχει τερματοφύλακας που να μην έχει κάνει ούτε ένα λάθος»

Για το αν θα πήγαινε στον Άρη αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω: «Σε ένα τραπέζι, ο μάνατζερ που είχα τότε είχε ρωτήσει εμένα και την γυναίκα μου την ίδια ερώτηση. Απαντήσαμε ”ναι”, χωρίς δυσκολία. Μπορεί να είχαμε δυσκολίες εκεί, όμως έχουμε φίλους εκεί, μάθαμε την κουλτούρα και αγαπάμε την Ελλάδα»

Για το αν η πρόκριση επί της Ατλέτικο έγινε θέμα στην Ισπανία: «Πάρα πολύ. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να βγάλουμε έξω τον νικητή του Europa League. Μόλις είδαμε τον όμιλο είπαμε ότι είναι όμιλος Champions League, όμως στο γήπεδο καταλάβαμε ότι δεν ήταν τόσο καλύτεροι από εμάς και μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Το πιστέψαμε και τους κερδίσαμε.

Αν το πιστεύεις και είσαι καλός ποδοσφαιριστής, πας να κερδίσεις παντού. Είχαμε ένα καλό πλάνο και παίζαμε όλοι για την ίδια ιδέα»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button