Ποδόσφαιρο

Όλα «λευκά» στο πρώτο τεστ της σεζόν( Photos, Video)

Ο Άρης αντιμετώπισε την Βέροια στα 3-5 Πηγάδια σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ένα ματς που τελείωσε με σκορ 1-1. Ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του την αναμέτρηση καθώς υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από φίλους του Άρη που ταξίδεψαν στα 3-5 Πηγάδια να δουν την ομάδα τους.

Με καθυστέρηση ενός τετάρτου ξεκίνησε το ματς στο προπονητικό κέντρο στα 3-5 πηγάδια με αντίπαλο τον Άρη και την Βέροια.

Στο 2’ λεπτό λάθος γύρισμα του Μαραγκού αλλά πρόλαβε να απομακρύνει τελευταία στιγμή ο Δεληζήσης.

Στο 5’ ο Κάσσος κατέβασε την μπάλα με το στήθος μέσα στην περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Σοϊλεμεζόγλου  να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 6’ λεπτό είχαμε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Δεληζήση να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λώττα αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 15’ λεπτό ο Κάσσος με επιμονή κέρδισε την μπάλα από τον Ούνγιαλίδη αλλά η πάσα που έκανε για τον Μπαργκάν ήταν πολύ δυνατή για την προλάβει ο μεσοεπιθετικός του Άρη.

Στο 19’ λεπτό μετά από σέντρα του Λώττα ο Ιντζόγλου σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Δεληζήσης έκανε επιθετικό φάουλ.

Στο 23’ λεπτό είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία η Βέροια με τον Μπαστάνο να μπαίνει από δεξιά στην μεγάλη περιοχή να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Σπανός δεν σταμάτησε σε όλο το παιχνίδι να φωνάζει στους παίκτες να πιέζουν ψηλά και να τους επιβραβεύει όταν έκαναν κάτι καλό.

Στο 31’  ένα ακόμα κόρνερ από τον Λώττα, πολλές κόντρες μέσα στην περιοχή  και ο Καπνίδης τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44’ η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Μπαστάνο. Ο οποίος βρήκε την ευκαιρία σε μια αδράνεια της άμυνας του Άρη έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Καντιμοίρη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε βρίσκοντας τον Άρη πίσω στο σκορ και τον κύριο Σπανό να αλλάζει όλη την ομάδα και να βάζει μέσα τους αναπληρωματικούς με τον Πασσά να παίρνει την θέση του Καπνίδη στην επίθεση.

Στο 56’ ο Ντάγκρας έκανε μια προσπάθεια με ένα γυριστό σουτ με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 60’ ο Νέτο εκτελεί ένα στημένο ο Σόουζα δεν μπορεί να βρει την μπάλα με προβολή και εκείνη καταλήγει άουτ.

Στο 70’ μια ακόμη ευκαιρία για την Βέροια με τον Ρούνεϊ να κάνει ένα σουτ και η μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

79’ ο Νέτο θα εκτελέσει πλασαριστά ένα φάουλ πάνω από την γραμμή για τον Μιλούνοβιτς εκείνος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε πολύ ψηλά.

Στο 84’ ο Νέτο κέρδισε ένα πέναλντι το εκτέλεσε ο ίδιος ευστόχησε και έγραψε το 1-1.

Απολάυστε εδώ το πρώτο γκόλ της ομάδας μας την νέα σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button