Ποδόσφαιρο

Όπως τότε πριν δύο χρόνια, έτσι και σήμερα – Όταν ο Άρης πήρε το «διπλό» της… πρεμιέρας στην Λαμία! (video)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα την ομάδα της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 1 (11/9, 18:15).

Και οι δύο ομάδες φαίνεται να γνωρίζουν από πρεμιέρα αφού είναι η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, ωστόσο όλοι θυμούνται εκείνο τον αγώνα πριν δύο χρόνια στην Λαμία.

Το βροχερό απόγευμα της 27ης Αυγούστου 2018, όπου ο Άρης επέστρεφε εκεί όπου ανήκει μετά από τέσσερα «μαύρα» χρόνια για τον ίδιο και τους φιλάθλους του, βρήκε στον δρόμο της 1ης αγωνιστικής την Λαμία εκτός έδρας και φρόντισε εξαρχής να δώσει το ηχηρό μήνυμα ότι… επέστρεψε για τα καλά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κυρίαρχοι καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα με τον αντίπαλο να μην μπορεί να ξεφύγει. Το σκορ άνοιξε στο 53′ ο Νικολά Ντιγκινί με τον πανηγυρισμό του να γίνεται και το σήμα κατατεθέν για τον ίδιο και την σύνδεση του με τον Άρη. Το 0-2 έγινε στο 70′ με τον Ματέο Γκαρσία ενώ ο Μπρούνο Γκάμα εννιά λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό 0-3 «σφραγίζοντας» με τον πιο ιδανικό τρόπο την επιστροφή του Άρη στην πρώτη εθνική.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button