ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρέγιες: Σοκάρει η κατάθεση του μοναδικού επιζώντα από το μοιραίο τροχαίο! «Αρχίσαμε να πετάμε»

Ο μοναδικός επιζώντας από το τροχαίο δυστύχημα με οδηγό τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Σοκάρει η κατάθεση του Χουάν Μανουέλ Καλντερόν στις αρχές. Το αυτοκίνητο έτρεχε πάνω από 220 χιλιόμετρα την ώρα και διέσχισε μία τρελή πορεία. “Δεν ξέρω τι έκανε, αρχίσαμε να πετάμε”.

Ο μοναδικός επιζώντας από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με οδηγό τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες μίλησε στις αρχές και περιέγραψε την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Η περιγραφή του Χουάν Μανουέλ Καλντερόν για τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γνωστού ποδοσφαιριστή και του ξαδέρφου του Τζόναθαν σοκάρει.

«Κοιτούσα από το παράθυρο. Ήξερα ότι πηγαίναμε πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω τι έκανε ο Χοσέ. Δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το αυτοκίνητο απογειώθηκε στον αέρα. Αρχίσαμε να πετάμε», ήταν τα λόγια του στην κατάθεση που έδωσε στις αρχές, σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo.

Όπως έγινε γίνει γνωστό εδώ κι αρκετές μέρες, η υπερβολική ταχύτητα ήταν η βασική αιτία του μοιραίου δυστυχήματος. Το αυτοκίνητο του Ρέγιες έτρεχε με πάνω από 220 χιλιόμετρα την ώρα, με τον εκλιπόντα να χάνει τον έλεγχο του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button