Ποδόσφαιρο

«Τι πετεινός είναι αυτός;» (pic)

Έξαλλοι οι Γάλλοι με το έμβλημα της εθνικής ομάδας

Η νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας έχει προκαλέσει διχασμό στους φιλάθλους των «τρικολόρ». Τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης των «μπλε», η οποία θα φορεθεί στο Euro 2024 έγιναν στο φιλικό με τη Χιλή το βράδυ της Τρίτης (26/3) στο «Βελοντρόμ». Μετά από ένα χορταστικό ματς η Γαλλία νίκησε 3-2 τη Χιλή, η οποία προηγήθηκε στο 6′ με τον Νούνιες και στο 82′ μείωσε με τον Οσόριο καθώς είχαν μεσολαβήσει τα γκολ των Φοφανά (18′), Κόλο Μουανί (26′) και Ζιρού (72′).

Βέβαια οι Γάλλοι, μιας και οι «τρικολόρ» έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Euro είχαν την πολυτέλεια και τον χρόνο να ασχοληθούν με εξωαγωνιστικά πράγματα. Συγκεκριμένα, ασχολήθηκαν με τη νέα εμφάνιση. Τα χρώματα δεν έχουν υποστεί αλλαγή, αλλά αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ο τεράστιος πετεινός στο αριστερό μέρος της μπροστινής πλευράς της φανέλας. Ο πετεινός είναι πιο μεγάλος από ποτέ και οι Γάλλοι φαίνεται πως έχουν διχαστεί μετά από αυτήν την πρωτοβουλία της NIKE.

Πολλοί Γάλλοι στα social media είναι περήφανοι για τον μεγάλο πετεινό και γράφουν ότι θα φέρει γούρι στο Euro, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δεν ενστερνίζονται αυτήν την άποψη. Ένας από τους χρήστες έγραψε:«Το μέγεθος του πετεινού είναι τεράστιο. Ίσως έχουμε χορηγία από τα KFC τώρα και δεν το ξέρουμε». Ένας άλλος σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ: «Είναι τόσο μεγάλος που μπορεί να μπει στο φούρνο για μια τετραμελή οικογένεια!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button