ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αμορίμ: “Λάθος που πήγα στο Λονδίνο να συναντήσω τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ”

Τα τελευταία χρόνια η Σπόρτινγκ Λισαβώνας παρουσιάζει μία εξαιρετική εικόνα στην Πορτογαλία και αυτό πιστώνεται στον Ρούμπεν Αμορίμ, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε το όνομά του να φιγουράρει στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων ανά την Γηραιά Ήπειρο που αναζητούν προπονητή.

Για μεγάλο διάστημα το όνομά του συνδέθηκε με τις Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ και ο ίδιος έκανε ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο την περασμένη Δευτέρα για να μιλήσει με ανθρώπους των σφυριών, με την επιλογή του όμως αυτή να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις από πλευράς Πορτογάλων και τον ίδιο να αποφασίζει να πάρει θέση.

Ουσιαστικά, θέλησε να κάνει βήμα προς τα πίσω, αφού παραδέχτηκε πως δεν συμπεριφέρθηκε σωστά και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους οπαδούς όσο και από τους διοικούντες της Σπόρτινγκ για την επιλογή του, σε ένα χρονικό σημείο μάλιστα που τα “λιοντάρια της Λισαβώνας”, διεκδικούν τον τίτλο στην Primeira Liga.

“Ήταν λάθος. Το τάιμινγκ ήταν εντελώς λανθασμένο. Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου να δείχνουν σεβασμό και εδώ δεν έδειξα, παρότι είχα ενημερώσει νωρίτερα τον σύλλογο.

Ζητάω συγγνώμη και απολογούμαι στους οπαδούς, στον σύλλογο και στους ποδοσφαιριστές”, τόνισε χαρακτηριστικά ο 39χρονος Πορτογάλος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button